Dit zijn de duurste adventskalender van 2019

Nog nooit zagen we zoveel luxe adventskalenders als in 2019. Was men vroeger nog tevreden met een chocolade adventskalender van enkele euro’s, tegenwoordig bevatten adventskalenders luxe cosmetica, parfums, biologische etenswaren en zelfs sieraden. Niets lijkt te gek. Bekijk hieronder een overzicht van de duurste adventskalenders van 2019. En schrik niet: voor de prijs van de allerduurste adventskalender kun je ook een vakantiehuis kopen!

Giorgio Armani adventskalender

Bron: De Bijenkorf 

De Giorgio Armani adventskalender is nieuw dit jaar. Nog nooit eerder heeft dit merk een adventskalender uitgebracht. De adventskalender bevat met name make-up, cosmetica en parfums van Giorgio Armani. Bovendien is de adventskalender gelimiteerd: zo heeft de Bijenkorf maar een zeer beperkt voorraad van deze adventskalender en is deze bijna uitverkocht.

Prijs: € 290,50

Bekijk volledige inhoud

 

Villeroy & Boch adventskalender

Bron: Amazon

Deze bijzondere adventskalender van Villeroy & Boch is een adventskalender waar je jaren plezier aan hebt. Deze adventskalender bestaat uit twee onderdelen: een porseleinen kerstboom met 24 haakjes en een houten doos met daarin 24 hangertjes voor in de kerstboom. De porseleinen hangertjes bestaat uit verschillende kerstfiguren/kerstspeelgoed. Op kerstavond is je Villeroy & Boch kerstboom helemaal vol en kan het kerstfeest beginnen. Overigens is er ook een goedkopere variant van Villeroy & Boch die zelfs iets groter is: klik hier om beide varianten te bekijken.

Prijs: € 282,50

 

Bekijk volledige inhoud

 

Molton Brown adventskalender

Bron: Lookfantastic

Geniet dit jaar van de beste beauty producten van Molton Brown, inclusief parfums en luxe geurkaarsen van het Londense Molton Brown. Deze adventskalender is elk jaar ontzettend populair en straalt een en al luxe uit. De adventskalender van Molton Brown kost iets meer dan € 200,- maar bevat producten met een totale waarde van maar liefst € 340,-. Hiermee is deze in verhouding nog ‘”bijna” goedkoop te noemen. Ook deze adventskalender is gelimiteerd: als je er nog eentje wilt bemachtigen moet je snel zijn (via onderstaande groene knop kun je deze rechtstreeks bestellen met gratis verzending bij Lookfantastic, bij de Bijenkorf is deze al uitverkocht).

Prijs: € 203,45

 

Bekijk volledige inhoud

Klassieke houten Schwibbogen kaarsenbrug adventskalender

Bron: Amazon

Deze adventskalender is in dit rijtje wellicht een vreemde eend in de bijt. Dit is namelijk een houten kaarsenbrug met daaronder een adventskalender met 24 vakjes die je zelf kunt vullen. De hoge prijs van deze adventskalender is te verklaren door het materiaal en het houtsnijwerk. Deze adventskalender is op een traditionele manier handgemaakt in het Ertsgebergte in Seiffen. Deze plek staat bekend om het traditionele houten houtsnede werk. Je hoeft overigens niet de auto te pakken: je kunt deze adventskalender gewoon in Nederland laten bezorgen via Amazon.

Prijs: € 844,-

Bekijk volledige inhoud

 

Acqua Di Parma Adventskalender 

Bron: De Bijenkorf

Dacht je dat de Molton Brown adventskalender al een dure beauty adventskalender was? De Acqua Di Parma adventskalender gaat nog een stapje verder. Exclusief in Nederland te koop bij de Bijenkorf. De adventskalender is ontworpen door Gio Pastori en bevat maar liefst 25 verschillende luxe geschenken van Acqua Di Parma. Welke producten je in deze adventskalender vind is echter één groter verrassing (of je moet even hier spieken). We verwachten in ieder geval de nodige parfums van dit luxe Italiaanse merk.

Prijs: € 370,-

 

Bekijk volledige inhoud

 

Porsche Adventskalender 

Bron: Amazon

Nee er zit geen echte Porsche in deze adventskalender. Wel een Porsche 911 modelauto die je zelf in elkaar kunt zetten (schaal 1:43). De adventskalender bestaat uit een boek over het luxe automerk en 24 kleine pakjes. In elk pakje vind je een onderdeel voor je Prosche modelauto. Bovendien zit er zelfs een geluidsmodule in de adventskalender met het originele motorgeluid van de Porsch 911. Kortom de adventskalender voor elke Porsche-fan vanaf 14 jaar. Te bestellen via onderstaande knop op Amazon

Prijs: € 129,99

 

Bekijk volledige inhoud

 

Tiffany & CO. sieraden adventskalender

Bron: Tiffany & CO

Denk je alles al gezien te hebben dan is er altijd nog de overtreffende trap. Juwelier Tiffany & CO. brengt dit jaar een exclusieve adventskalender op de markt voor een prijs van maar liefst $ 112.000,- (!). Hiervoor krijg je dan ook een adventskalender met 24 verschillende (18k gouden) sieraden met een prijs die varieert van $ 116,- tot $ 15.000,- per sieraad. Dat verklaart natuurlijk deze bijzonder prijs.

Bovendien zijn er in totaal maar 4 adventskalender gemaakt. Hiermee kun je dit oprecht een exclusieve adventskalender noemen.

Prijs: $ 112.000,-

 

Bekijk bij Tiffany & CO.