Dr. Hauschka adventskalender 2019 – limited edition

Dit is de Dr. Hauschka adventskalender 2019 – een van de meest luxe beauty adventskalenders van 2019. De adventskalender ziet er ook schitterend uit. Het is een mooie verpakking die bestaat uit maar liefst 24 kleine cadeautjes. Het eerste cadeautje open je op 1 december en het laatste op 24 december: dan is het kerstavond.

Dr. Hauschka staat bekend om producten van ongekende kwaliteit en is 100% natuurlijk en dierproefvrij. Het merk bestaat al sinds 1967 en de Dr. Hauschka producten zijn een weldaad voor je huid. Dit is een perfect cadeau voor jezelf of voor een ander.

Wat zit er in de Dr. Hauschka adventskalender?

We willen niet alles verklappen wat er in de 2019-versie van deze adventskalender zit. Wel vind je er 20 verrassende mini’s van Dr. Hauschka en 1 Special Size Nacht Serum in een speciale limited edition verpakking.

Bron: De Bijenkorf

Waar kun je de Dr. Hauschka adventskalender kopen?

Deze adventskalender is te koop bij de Bijenkorf. Wacht wel niet te lang – de oplage van dit soort adventskalenders is laag. Voordat je het weet is deze al uitverkocht. Je ontvangt bij de Bijenkorf ook:

  • Altijd gratis verzending en retour
  • Voor 22:00 uur besteld: morgen in huis
  • Optimale service

Via onderstaande knop vind je de beste prijs van deze adventskalender bij de Bijenkorf. Hier kun je ook de volledige inhoud van de Dr. Hauschka adventskalender bekijken.

Bekijk en bestel bij De Bijenkorf