Douglas mannen adventskalender 2019

Het is ontzettend lastig om een leuke (en betaalbare) adventskalender te vinden voor mannen. Er bestaan verschillende adventskalenders voor mannen zoals een bier-adventskalender of een mannen gadget adventskalender. Het aanbod van adventskalenders voor mannen met verzorgingsproducten is echter beperkt. Gelukkig komt Douglas dit jaar, naast diverse beauty adventskalenders voor vrouwen, ook met een mannen adventskalenders met Douglas verzorgingsproducten.

Het design van de mannen adventskalenders komt enigszins overeen met die van de vrouwen-versie. Uiteraard is hier wel direct duidelijk dat het om een mannen adventskalender gaat. Het is een vierkante doos die je kunt openklappen. Hier vind je 24 vakjes die je vanaf 1 december open kunt maken.

Wat zit er in de Douglas mannen adventskalender 2019?

Bron: Douglas

24 verzorgingsproducten voor de moderne en verzorgde man! Alle producten zijn van het het eigen merk van Douglas (Douglas Men) en van uiterst hoge kwaliteit! Denk bijvoorbeeld aan:

  • Douglas Men Face Cleansing Srub Gel
  • Douglas Men Shower Gel
  • Douglas Essential handcream
  • Douglas Home Spa Spirit of Asia douchegel

En nog veel meer! Via onderstaande rode button kun je de hele inhoud bekijken en direct bestellen. Weet je wat trouwens ook ideaal aan deze adventskalender is? Je kunt de diverse mini producten ook bewaren voor bijvoorbeeld een vakantie: ideaal voor de handbagage.

Waar is deze Douglas adventskalender te koop?

Bij Douglas natuurlijk! Het beste kun je de adventskalender online bestellen. Deze is namelijk niet in elke Douglas winkel te koop. Bovendien is de verzending gratis en wordt er binnen 24 uur geleverd! Dit is het ideale cadeau voor sinterklaas. Kijk ook voor de actuele prijs op de website via onderstaande button:

Update: De Douglas mannen adventskalender is alweer uitverkocht. Klik op onderstaande knop voor een overzicht voor de adventskalenders die wel nog bij Douglas beschikbaar zijn. Alternatieve adventskalenders voor mannen vind je hier wat dacht je bijvoorbeeld van deze Mannen Gadget adventskalender?

Adventskalenders bij Douglas