Douglas Collection Adventskalender 2019 – skincare

Alweer een adventskalender van Douglas dit jaar: dit is de Douglas Collection Skincare adventskalender. Een prachtige beauty adventskalender met unieke Douglas producten. De Douglas adventskalender ziet er prachtig uit. Deze bestaat uit een grote vierkante doos die je aan beide kanten kunt openklappen. Super leuk om onder de kerstboom te plaatsen en elke dag een vakje te openen totdat het kerstmis is!

Wat zit er dit jaar in de Douglas Collection adventskalender?

Deze adventskalender is door Douglas zelf samengesteld en bevat exclusieve skin-care verzorgingsproducten van de Douglas Collection. Dit maakt de adventskalender extra uniek. In totaal zijn er 24 unieke Douglas producten om uit te pakken. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • Diverse gezichtmaskers
  • Douglas Collection showercreams
  • Diverse Douglas Home Spa producten
  • Lippenbalsem
  • Douglas Essentials make-up remover
  • En nog veel meer.

Het mooie van alles is ook de prijs. Deze prachtige adventskalender kost slechts € 24,99 en is daarmee een van de meest betaalbare beauty adventskalenders van 2019.

Bron: Douglas.nl

Waar is deze Douglas adventskalender te koop?

Deze Douglas Collection adventskalender is te koop bij de Nederlandse webshop van Douglas. Deze is waarschijnlijk niet in de winkels van Douglas te koop – we raden je daarom aan deze online te bestellen. Twijfel niet te lang, we verwachten dat deze (gezien de prijs) snel uitverkocht zal zijn. Via onderstaande knop kom je gelijk op de juiste pagina. Inclusief gratis verzending (en retour) en voor vanavond besteld – morgen al in huis!

Update: De Douglas vrouwen adventskalender is alweer uitverkocht. Klik op onderstaande knop voor een overzicht voor de adventskalenders die wel nog bij Douglas beschikbaar zijn. 

Adventskalenders bij Douglas