Domino’s Pizza Cadeaukalender adventskalender

Wellicht ken je wel de McDonalds Cadeaukalender: een digitale ‘adventskalender’ in de McDonalds app, ook Domino’s heeft een digitale adventskalender. Adventskalenders worden ieder jaar steeds populairder. Naast de verschillende adventskalenders die je kunt kopen in de winkels, bestaat er ook steeds meer digitale adventskalenders. Vaak is dit een website of een app waar je elke dag een nieuwe aanbieding of actie kunt zien.

Wat zit er in de Domino’s cadeaukalender?

Het bijzondere van deze adventskalender is wel dat deze niet 24 verrassingen heeft maar 31! Elke dag in december ontvang je daardoor een leuke acties van Domino’s pizza. Uiteraard is het idee om je te laten verrassen wat er in de digitale adventskalender van Domino’s zit. De exacte inhoud is daarom niet bekend, wel hebben we alvast enkele acties kunnen achterhalen. Dit kun je verwachten met de Domino’s cadeaukalender:

  • Gratis producten bij een bestelling: zoals poffertjes of cinnastix.
  • Extra korting op je pizza.
  • Extra kortingen op meerdere pizza’s.

Hoe ontvang ik de Domino’s cadeaukalender?

De Domino’s cadeaukalender is een onderdeel van de Domino’s actie-app. Deze kun je via downloaden in de App Store of de Google Play Store. Klik hier voor de link.