Disney Frozen adventskalenders 2022 overzicht

Frozen adventskalenders 2022 overzicht

Op zoek naar een Frozen adventskalender 2022? Na een overzicht van de mooiste adventskalenders van Peppa Pig, Cars en Harry Potter, hebben we in dit artikel de leukste Frozen adventskalenders voor je verzameld in één overzicht. Ook al is het alweer een tijd geleden dat de laatste Frozen film in de bioscopen is verschenen, de film-serie is nog steeds ongekend populair. Bovendien zorgt het Frozen thema direct voor een kerst-feeling!

Wil je meer weten over een van deze kalenders hieronder? Klik dan op de afbeelding of op de knop voor meer informatie en om ze gelijk te bestellen.

Six sieraden adventskalender

six-sieraden-adventskalender-frozen-2021

Deze adventskalender is van het sieraden-merk SIX. De adventskalender heeft een uniek design en bevat 24 verschillende kleine sieraden in frozen thema. Denk hierbij aan een ring, armband en verschillende bedels. Deze adventskalender is al eerder verschenen maar nu nog gewoon verkrijgbaar.

Bekijk meer

Frozen II mini adventskalender

Deze adventskalender van Frozen is een mini versie die bestaat uit 7 vakjes. Ontdek een week lang leuke haaraccessoires en sieraden.

Bekijk meer

Frozen II adventskalender met bedels

Deze Frozen adventskalender bestaat uit tal van bedels met al jouw favoriete Frozen-helden. Ook zit er een armbandje bij en een ketting waar je deze aan vast kunt maken.

Bekijk meer

Frozen II adventskalender van Craze

Frozen-2-adventskalender-craze

Deze Frozen adventskalender biedt ontzettend veel variatie. Laat je 24 dagen verrassen met de leukste Frozen accessoires en gadgets. Zo bevat deze adventskalender:

  • Verschillende schrijfwaren, waaronder potloden en stempels.
  • Kindersieraden waaronder haarspeldjes en kettingen.
  • Leuke Frozen 2 sleutelhangers.

Alle figuurtjes en accessoires zijn gebaseerd op de laatste Frozen film (Frozen II) die enkele jaren geleden is uitgebracht.

Bekijk meer

Er is van deze adventskalender ook nog een Frozen I versie te koop. Deze is qua inhoud vergelijk maar is geïnspireerd op de eerste Frozen film.

Frozen-2-adventskalaender-craze-versie-2021
Bekijk meer

Olaf adventskalender met mini figuurtjes

Is jouw kleintje helemaal weg van Olaf? Dan moet je deze Frozen adventskalender hebben met Olaf figuren. Ontdek 25 dagen lang grappige mini Olaf figuurtjes en heel veel accessoires. Je kunt de adventskalender aan de voorkant open klappen. Open elke dag een vakje en vind een nieuwe verrassing. Je kunt deze leuk uitstallen voor de adventskalender. Zo kun je jouw eigen Olaf avontuur naspelen.

Bekijk meer Bekijk meer

Dit artikel bevat reclame in de vorm van affiliate links