Disney adventskalender met puzzel en spel

Disney-adventskalender-met-puzzel-en-spel.

Hoe leuk: deze Disney adventskalender met puzzel en spel. We hebben al diverse Disney adventskalenders voorbij zien komen, maar deze willen we jullie ook zeker niet onthouden! Het is een echte speelgoed adventskalender die niet alleen leuk is voor kinderen maar ook voor Disney verzamelaars of fans. Het is bovendien een 3 in 1 adventskalender waardoor speelplezier gegarandeerd is. Ook leuk: de adventskalender heeft ook een leuke prijs.

Inhoud artikel

Inhoud Disney spel en puzzel adventskalender

Bron: Bol.com

We gaan natuurlijk niet de complete inhoud verklappen maar deze adventskalender bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 16 unieke 3D Disney figuurtjes. Deze figuurtjes zijn zeer goed afgewerkt en dienen tevens als pion voor het spel. Het zijn de meest bekende Disney karakters van o.a. Toy Story, Frozen II, Mickey & friends en Disney Princess.
  • Een puzzel die samen een spelbord vormt voor het spel.
  • Een compleet bordspel met kaarten, kaarthouders en spelregels.

Het leuke van deze adventskalender is dat het spannend blijft tot het laatste moment. Bij de meeste adventskalenders ben je klaar nadat je alles hebt uitgepakt. Bij deze versie begint het feest pas! Nadat alles uitgepakt is (en kerst begint) kun je er een super leuk spel mee spelen. Dat maakt deze adventskalender een super leuk (sinterklaas)cadeau.

Voor wie is deze Disney adventskalender geschikt?

Deze adventskalender is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. De kalender is leuk voor alle kinderen en niet specifiek gemaakt voor meisjes of jongens. Het spel is overigens te spelen met 2 tot 4 spelers.

Naast kinderen kan deze adventskalender ook leuk voor Disney verzamelaars. De poppetjes zijn ontzettend gedetailleerd en leuk om te sparen.

Prijs en waar te koop (met korting?)

Deze adventskalender is te koop bij diverse webwinkels. Mogelijk is er ook een korting van toepassing. Check hiervoor onderstaande knoppen. Tip: houdt ook zeker de verzendkosten en lever-duur in de gaten. Soms kan de kalender ergens goedkoper zijn, maar komen er nog verzendkosten bij.

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon)

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links.