Decléor adventskalender 2022

Decléor adventskalender 2022

Met de luxe Decléor adventskalender 2022 zul je deze kerst stralen als nooit tevoren. Het luxe merk uit Parijs brengt ook dit jaar weer een prachtige adventskalender uit. Ontdek 24 prachtige Decléor verzorgingsproducten van de allerbeste kwaliteit. Verderop in dit artikel vertellen je meer over de inhoud, maar laten we beginnen met de adventskalender zelf.

Decléor adventskalender 2022 doos
Decléor adventskalender 2022 – Bron: Lookfantastic

De adventskalender van Decléor ziet er dit jaar weer prachtig uit. Onthul de 24 vakjes van deze adventskalender door de doos open te klappen. Achter ieder vakje vind je een van de 24 heerlijke Decléor producten. Je zult je moeten inhouden om niet alle vakjes in één keer te openen! De adventskalender heeft een fris en modern design met afbeeldingen van natuurlijke producten die de oorsprong van de essentiële oliën onthullen. Dit is een prachtig geschenk voor deze feestdagen.

Inhoud Decléor adventskalender 2022

De Decléor adventskalender bevat 24 luxe verzorgingsproducten uit de verschillende Decléor series. Het is dé manier om kennis maken met de beste producten die het merk te bieden heeft. Décleor staat bekend om de huidverzorgingsproducten van de beste essentiële en natuurlijke oliën. Hierdoor zijn de producten niet alleen fantastisch voor de verzorging van je huid maar geniet je ook van de lekkerste geuren.

De adventskalender bevat een combinatie van de beste Serums, crèmes, reinigers en overige lichaamsverzorging. Graag lichten we een klein beetje van de sluier op:

  • Neroli Bigarade Aromesscence serum (50 ml) – met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong.
  • Neroli showergel
  • Een heerlijke kleimasker van rozemarijn (Rosemarine Officinalis) 
  • Green Mandarine scrubmasker

Ben je nieuwsgierig naar de complete inhoud van deze adventskalender? Deze vind je hier.

Decléor adventskalender 2022 inhoud

Decléor adventskalender kopen?

De Decléor adventskalender is zeer exclusief. Deze is, zover wij weten, niet in de winkels te koop. Bovendien is de oplage zeer beperkt. De adventskalender is wel online beschikbaar bij Lookfantastic. Lookfantastic is een van de grootste webwinkels in luxe verzorgingsproducten. Zij bieden een zeer ruim assortiment Decléor producten en zijn een van de exclusive aanbieders van de Decléor adventskalender. Bestel de Decléor adventskalender nu via onderstaande knop! Hier vind je ook de actuele prijs.

Bekijk meer en bestel

Over Decléor

Decléor Paris is een frans beauty merk dan bekend staat om de huidverzorgingsproducten op basis van de meest zuivere essentiële oliën. Deze zijn afkomstig van de beste bodems over de gehele wereld. Hiermee wordt de allerbeste kwaliteit gegarandeerd en biedt het merk voor elk huidprobleem een passend product.

De producten worden samengesteld door de beste aromatherapeuten en schoonheidsspecialisten. Ook wordt er extra aandacht besteed en de oorsprong van de ingrediënten. Het merk streeft ernaar om zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten te gebruiken. Zo zijn de Decléor ‘Aromessence olie serums’ van 100% natuurlijke oorsprong.

Ontdek alle producten

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links. Meer info