Nu te bestellen: de nieuwe December Kalenders van Krasloten. Dit zijn wellicht wel de leukste adventskalenders van 2021 om te krijgen of te geven!

De December Kalender is een extra groot Kraslot dat uit maar liefst 31 vakjes bestaat. Dit zijn een stuk meer vakjes dan een standaard adventskalender (die bestaat uit 24 vakjes). Het is de bedoeling dat je elke dag een vakje open krast. Achter ieder vakje vind je een symbool. Vind je een bepaald aantal dezelfde symbolen? Dan win je een geldbedrag dat kan oplopen tot wel €100.000 of €200.000 netto!

Het openen van deze adventskalender is dan ook spannend tot de allerlaatste dag! Het is een zeer gewild en leuk cadeau voor de feestdagen. Je kunt ook dit jaar weer kiezen uit twee varianten van de December Kalender. De €5 of €10 variant. Het verschil zit ‘m in de geldbedragen die je kunt winnen. Bij de €10 kun je zelfs tot €200.000 Netto winnen!

Je kunt de December Kalenders nu makkelijk online bestellen bij de officiële Krasloten-website. Dan ontvang je ook nog eens een mooie kado-envelop erbij.

Bekijk meer & bestel

Kies uit twee varianten December Kalenders

Er zijn dit jaar twee verschillende soorten December Kalenders te koop. Welke kies jij?

December Kalender –  €5

Open elke dag in december weer een nieuw vakje en maak kans op de hoofdprijs van maar liefst €100.000 netto. Bovendien bevat deze December Kalender ook nog eens vier extra feestdag-spellen tijdens Sinterklaasavond (5 december), de kerstdagen (25 en 26 december) en oudejaarsavond (31 december). Hiermee maak je extra kans om iets te winnen. Als je via onderstaande knop bestelt krijg je ook nog een gratis kado-envelop erbij. Als je voor 16:00 uur besteld worden je adventskalenders morgen bezorgd!

Bekijk meer

December Kalender –  €10

De tweede December Kalender (van € 10) biedt naast een grotere winkans ook extra grote prijzen. Wellicht win jij dit jaar met deze December Kalender maar liefst €200.000 netto! Daarmee wordt deze decembermaand spannender dan ooit. Bovendien bevat deze variant naast de vier extra spellen op de feestdagen ook nog eens 6 extra spellen: in totaal dus 10 extra spellen!
Dat is maximaal krasplezier! Ook deze December Kalender bestel je eenvoudig via onderstaande knop inclusief gratis kado-envelop en next-day bezorging!

Bekijk meer

Aangeboden door:

Wat kost gokken jou, stop op tijd 18+ | Krasloten is onderdeel van de Nederlandse Loterij | Verkoop enkel aan 18 jaar en ouder | Foto’s: Nederlandse Loterij | Dit artikel bevat reclame.