Ze zijn er weer: de December Kalenders van Krasloten. Wellicht wel de leukste adventskalenders van 2020 om te geven en te krijgen! Een December Kalender is een mega-kraslot dat bestaat uit 31 vakjes. Dat zijn zes vakjes meer dan een ‘standaard’ adventskalender. Achter ieder vakje vind je een symbool. Vind je een bepaald aantal dezelfde symbolen? Dan win je een geldbedrag dat kan oplopen tot wel €100.000 of €200.000 netto!

Het is een ideaal en extra spannend kado voor deze feestdagen. Er zijn dit jaar twee varianten van de December Kalender te koop: een van € 5 en een van € 10. Via onderstaande knop vind je alle info en bestel je de December Kalender heel eenvoudig (en veilig) online. Je ontvangt dan naast een gratis kado envelop ook nog eens een kraswenskaart kado. Met deze bijzondere wenskaart kun je een persoonlijke boodschap ‘krassen’ voor de ontvanger. Bijvoorbeeld een kerstwens, gelukswens of gewoon een gekke boodschap!

Voor 16:00 uur besteld = morgen in huis!

Bekijk meer & bestel

 

De twee varianten

Nog meer keuze. Nog meer kans.

Er zijn dit jaar twee verschillende soorten December Kalenders te koop. Welke kies jij?

December Kalender –  5 euro

Winkans:  1 op 2,10

Open elke dag in december weer een nieuw vakje en maak kans op de hoofdprijs van maar liefst €100.000 netto. Bovendien bevat deze December Kalender ook nog eens vier extra feestdag-spellen tijdens Sinterklaasavond (5 december), de kerstdagen (25 en 26 december) en oudejaarsavond (31 december). Hiermee maak je extra kans om iets te winnen. Als je via onderstaande knop bestelt krijg je naast gratis verzending ook nog een kado envelop erbij en een kraswenskaart. Hiermee kun je bij het geven van de December Kalender nog een leuke persoonlijke boodschap ‘krassen’.

Bekijk meer

December Kalender –  10 euro

Winkans:  1 op 2

De tweede December Kalender (van € 10) biedt naast een grotere winkans (van 1 op 2) ook extra grote prijzen. Wellicht win jij dit jaar met deze December Kalender maar liefst €200.000 netto! Daarmee wordt deze decembermaand spannender dan ooit. Bovendien bevat deze variant naast de vier extra spellen op de feestdagen ook nog eens 6 extra spellen: in totaal dus 10 extra spellen!
Het is daarmee echt een mega-kraslot! Bestel je via onderstaande knop dan krijg je ook hier gratis verzending, de kado envelop en een kraswenskaart. Bestellen kan via onderstaande knop.

Bekijk meer

Geef en speel bewust 18+ | Krasloten is onderdeel van de Nederlandse Loterij | Verkoop enkel aan 18 jaar en ouder | Foto’s: Nederlandse Loterij.