Ze zijn er weer: de December Kalender Krasloten 2022! Niet voor niets behoren deze December Kalenders ieder jaar tot de bestverkochte adventskalenders van 2022. Het is de enige adventskalender waarmee je geldbedragen kunt winnen tot wel €200.000 netto!

De December Kalender is een groot kraslot met 31 vakjes. Kras elke dag een nieuw vakje open en vind een symbool. Verzamel de verschillende symbolen en win een mooi geldbedrag. Er zijn ook dit jaar weer twee varianten te koop: een €5 of €10 variant. Het verschil zit ‘m in de geldbedragen die je kunt winnen. Bij de €10 kun je zelfs tot €200.000 Netto winnen!

Je bestelt de December Kalender heel makkelijk online. Je ontvangt dan ook nog eens een mooie kado-envelop erbij! Bestel je voor 16:00 uur dan worden ze dezelfde dag verzonden. Het is daarmee een ideaal (last-minute) cadeau! Daarnaast is de December Kalender ook verkrijgbaar bij meer dan 5.200 verkooppunten, waaronder Gorilla’s, Albert Heijn, Primera en nog veel meer.

Bekijk meer & bestel Advertisement

December-Kalender-krasloten-soorten-2022

Welke December Kalender kies jij dit jaar?

Ook in 2022 kun je weer kiezen uit twee varianten December Kalenders. Het verschil zit in de te winnen geldbedragen en de aankoopprijs. Wil je kans maken op prijzen tot €100.000? Kies dan voor de December Kalender van €5. Wil je kans maken op prijzen tot €200.000 dit jaar? Koop dan de December Kalender van €10.

December Kalender 2022 - 5 euro

December Kalender –  €5

Open elke dag in december weer een nieuw vakje en maak kans op de hoofdprijs van maar liefst €100.000 netto. Bovendien bevat deze December Kalender ook nog eens vier extra feestdag-spellen tijdens 5 december, de kerstdagen (25 en 26 december) en oudejaarsavond (31 december). Hiermee maak je extra kans om mooie geldprijzen te winnen. De winkans op deze adventskalender is 1 op 2. Bij aankoop van de December Kalender ontvang je een gratis kado-envelop. Daarnaast wordt December Kalender ook vandaag verstuurd als je voor 16:00 uur besteld.

Bekijk meer

December Kalender 2022 - 10 euro

December Kalender –  €10

De tweede December Kalender (van €10) biedt een grotere hoofdprijs dan de €5 variant. Bij deze December Kalender maak je maar liefst kans op €200.000 netto!

Daarmee wordt deze decembermaand spannender dan ooit. Bovendien bevat deze variant naast de vier extra spellen op de feestdagen ook nog eens 6 extra spellen, dat is maximaal krasplezier! Ook deze December Kalender bestel je eenvoudig via krasloten.nl, daarbij ontvang je ook een kado-envelop. De winkans op deze December Kalender is ook 1 op 2.

Bekijk meer

Veelgestelde vragen over de December Kalender krasloten 2022

Wat is een December Kalender kraslot?

De December Kalender is een officieel kraslot in de vorm van een grote adventskalender. Er zijn twee varianten te koop: een variant van €5 en een van €10 Bij beide December Kalenders maak je kans op verschillende hoofdprijzen.

Hoe werkt een December Kalender kraslot?

Een December Kalender bestaat uit 31 vakjes. Elke dag in december open je één vakje dat je kunt open krassen. Achter de kras-laag vind je een symbool. Op de achterkant van het lot kun je aankruisen welk symbool je gevonden hebt. Je moet meerdere dezelfde symbolen verzamelen. Elk symbool staat voor een geldbedrag. Als je bijvoorbeeld 11 sterren vindt win je de hoofdprijs! Daarnaast vind je op 4 dagen een extra kras-spel waarmee je extra geld kunt winnen.

Hoe groot is de winkans bij een December Kalender kraslot?

Er zijn twee varianten te koop van de December Kalender. Bij de € 5 variant is de winkans 1 op 2,10. Bij de €10 variant is de winkans: 1 op 2,00.

Waar is de December Kalender 2022 te koop?

Je kunt de Krasloten December Kalender heel eenvoudig online bestellen of in een van de 5.200 verkooppunten. Via krasloten.nl krijg je gratis bezorging vanaf €20. Bovendien ontvang je ook een kado-envelop erbij en worden ze dezelfde dag nog verstuurd (als je voor 16:00 uur besteld).

Waar kan ik de December Kalender krasloten inleveren?

De December Kalender kan worden ingeleverd bij een van de 5.200 verkooppunten (m.u.v. Kruidvat, Etos en Gorilla’s). Prijzen tot €449 kunnen worden verzilverd in de winkel. Voor prijzen tussen de €450 en €5.000, kun je het Kraslot opsturen naar de Nederlandse Loterij. Indien je prijs hoger is dan €5.000, word je persoonlijk gefeliciteerd op het hoofdkantoor van Nederlandse Loterij in Rijswijk. Hier kun je de prijs in ontvangst nemen.

Bekijk meer & bestel nu online

Aangeboden door:

Wat kost gokken jou, stop op tijd 18+ | Krasloten is onderdeel van de Nederlandse Loterij | Verkoop enkel aan 18 jaar en ouder | Foto’s: Nederlandse Loterij | Dit artikel betreft een reclame.