Dit zijn de leukste adventskalenders voor 2018

Op deze website plaatsen we de mooiste, grappigste en leukste adventskalenders voor 2018. Voor zowel mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Graag delen we onze top-5 van adventskalenders voor 2018! Klik op de rode buttons onder elke adventskalender om er meer over te lezen en te zien hoe je de adventskalender kunt bestellen (eventueel met korting ­čÖé ).

PS: wacht overigens niet te lang met bestellen – adventskalenders zijn een zeer populair Sinterklaascadeau. Vaak zijn ze al snel uitverkocht, bovendien wil je ze natuurlijk vanaf 1 december kunnen gebruiken ­čśë . Hier is onze top-5:

 

5. MyMuesli Deluxe adventskalender 2018

MyMuesli is een kwalitatief zeer hoogwaardig muesli merk dat met de allerbeste ingredi├źnten werkt – met name biologische ingredi├źnten.┬á Deze Deluxe adventskalender van MyMuesli is d├ę adventskalender voor foodlovers. Hij bevat diverse portie-verpakkingen muesli’s, porridges, muesli-repen en te gekke MyMuesli cadeaus en verrassing.

PS: Je kunt deze adventskalender ook Winnen door je gratis aan te melden voor de GRATIS adventskalender Adventmail. Wij mogen er namelijk twee verloten! 

Lees meer over deze adventskalender

4. Roth’s Thee Adventskalender 2018

Deze adventskalender is ontzettend populair op onze website. Hij valt dan ook bij veel mensen in de smaak. De adventskalender bevat 24 verschillende soorten (biologische) thee! Voor elke dag in december ├ę├ęn (tot aan kerst).

Lees meer over deze adventskalender

 

3. Hudsons’ Bay Adventskalender 2018

Inmiddels is Hudson’s Bay wel bekend als h├ęt nieuwe warenhuis van Nederland. Je vindt er de mooiste kleding, heerlijkste parfums en de leukste spullen voor in je woning. Dit jaar verkopen ze ook een adventskalender met 24 heerlijke chocoladebonbons. Het leukste is echter dat er ook een giftcard van minimaal ÔéČ 5,- in deze adventskalender zit. Maar…. er kan ook een giftcard inzitten die meer waard. Bekijk alle informatie via onderstaande knop en bestel deze kalender makkelijk online.

Lees meer over deze adventskalender

 

2. Ikea Adventskalender 2018

IKEA heeft sinds enkele jaren ook een adventskalender. Vorig jaar kwamen we deze ook al tegen. Deze adventskalender lijkt erg op die van Hudson’s Bay. Deze bevat ook 24 chocoladeverrassingen (en we kunnen je verklappen dat het 24 totaal verschillende chocolaatjes zijn – dus echt elke dag iets anders!). Bovendien zitten in deze adventskalender niet 1 maar 2 cadeaukaarten van IKEA verstopt, waarvoor je van te voren niet weer voor hoeveel geld…

Lees meer over deze adventskalender

1. Rituals Exclusive Adventskalender 2018

Al jaren d├ę absolute hit onder de adventskalenders. Deze adventskalender van Rituals (de Exclusive variant) ziet er niet alleen mooi uit , maar bevat ook de beste Rituals producten. Met deze adventskalender geef je pas echt een mooi cadeau! Bovendien bevat deze producten voor zowel vrouwen als mannen en is deze een stuk goedkoper dan andere Rituals adventskalenders.

Lees meer over deze adventskalender