Dit is de Craft Only bier adventskalender 2021

Craft Only bier adventskalender 2021
Als je een liefhebber bent van craft bieren dan moet je deze Craft Only bier adventskalender 2021 hebben! Dit is dé bier adventskalender voor iedereen die van unieke en ambachtelijke bieren houdt. Wij hebben deze nieuwe ‘Merry Beermas adventskalender’ voor je bekeken en we zijn fan!

De Craft Bier adventskalender bestaat uit 24 ambachtelijke bieren die gemaakt zijn door Nederlandse craft bierbrouwerijen. Ze zijn stuk voor stuk uniek en nog nooit eerder verkocht door Craft Only. Het is dus elke dag weer een nieuwe verrassing wat je in de adventskalender tegen gaat komen! Het is een ideaal cadeau voor Sinterklaas of de aankomende feestdagen!

Inhoud Craft Only bier adventskalender 2021

Wat kun je van de nieuwste bier adventskalender 2021 verwachten? We gaan natuurlijk niet de complete inhoud verklappen maar geven je wel graag een preview:

  • 24 unieke ambachtelijk bieren van Nederlandse Craft brouwerijen. Dit zijn veelal lokale brouwerijen, waarbij authenticiteit en ambacht centraal staan.
  • Meer dan 20 verschillende bierstijlen, waaronder: winterbier, IPA, dubbel, trippel, porter, witbier, milk stout, russian imperial stout, wild ale, barley wine, weizenbock en ga zo maar door! Natuurlijk mag een echt winterbiertje en een ‘X-mas Ale’ niet ontbreken. Hiermee krijg je de donkere dagen voor kerst zeker mee om. Er zit zelfs een whiskey-infused bier in deze bier adventskalender!
  • Inclusief QR code: scan de QR code en ontdek meer over het bier en de brouwerij.
De Craft Only bier adventskalender bevat 24 unieke bieren en is een enorme doos!

5 redenen waarom wij deze ‘Merry Beermas’ adventskalender aanbevelen:

  1. 100% authentieke bieren van Nederlandse craft bierbrouwerijen.
  2. Lokaal gebrouwen: alle bieren zijn van kleinschalige lokale brouwerijen. Door de korte lijnen zijn de bieren verser dan ooit (en extra lekker)!
  3. Zeer divers: ontdek smaken die je nog nooit eerder hebt geproefd met 20 bier-soorten in één bier adventskalender.
  4. Het ideale cadeau! De Craft Only bier adventskalender zit verpakt in een prachtige doos met een uniek design. Dit design is speciaal voor deze adventskalender ontworpen. Je kunt de adventskalender zelf bij iemand laten bezorgen met een persoonlijke boodschap. Ook ideaal als relatie- of personeelsgeschenk!
  5. Limited Edition: Craft Only brengt maar een zeer beperkt aantal adventskalenders per jaar uit. Wacht daarom zeker niet te lang met bestellen. Op is helaas echt op! Niet voor niets was deze bier adventskalender vorig jaar ook in een mum van tijd uitverkocht.

Craft Only bier adventskalender kopen?

Overtuigd? Bekijk via onderstaande knop alle informatie over deze adventskalender. Je bent dan 100% verzekerd dat je de adventskalender op tijd in huis hebt.

Bestel deze bier adventskalender

Aangeboden door:

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links. Meer info