Ontdek de nieuwe Craft Only bier adventskalender 2022 en ga op een uniek ‘bier ADVENTure’. Dit jaar pakt Craft Only namelijk uit met een nieuw concept. De adventskalender van Craft Only is al meerdere jaren ongekend populair en standaard uitverkocht. Deze bier adventskalender bestaat namelijk enkel uit craft-bieren uit binnen- en buitenland. Dit zijn lokaal gebrouwen bieren met ieder een unieke smaak en karakter. In deze review lees je wat je van deze adventskalender kunt verwachten en waarom dit een ideale cadeau is voor jezelf of een ander. Ook handig om te weten: er zijn dit jaar 2 varianten: een versie met alcohol maar ook een volledige 0.0% versie!

Wil je gelijk weten wat erin zit en deze adventskalender bestellen met korting?

Nu met € 10,- korting (laagste prijs voor de laatste stuks!)

Bier Adventskalender 2022 bestellen
Craft Only Bier adventskalender review

Uniek nieuw bier adventskalender concept met spelelement

De Craft Only adventskalender is in 2022 compleet vernieuwd. Naast 24 nieuwe bieren, is de adventskalender dit jaar ook voorzien van een nieuw design met spel-element. Craft Only presenteert: de ‘Beer ADVENTure’ adventskalender. Geïnspireerd op de avontuurlijke verhalen van de Franse schrijver Jules Verne. Deze herken je terug in het unieke ontwerp van de doos. Wellicht herken jij ook de verhalen van: “20.000 mijlen onder de zee” en “De reis om de wereld in 80 dagen”.

Het is een 360° adventskalender met deurtjes aan beide zijden van de doos. Er staan echter geen nummers op de deurtjes! Normaal gesproken open je op 1 december nummer 1 op de doos totdat het 24 december is (kerstavond). In deze adventskalender moet je de volgorde zelf gaan ontdekken.

1. Vind de 24 codes

Op beide zijden van de adventskalender vind je 24 mysterieuze codes in de illustraties gebaseerd op Jules Verne verhalen.

2. Ontcijfer de codes

Aan de bovenkant van de doos vind je een geheime sleutel waarmee je de codes kunt kraken. Het lijkt echter eenvoudiger dan het is.

3. Open het juiste vakje

Als je de code ontcijferd hebt, kom je erachter welk vakje geopend moet worden. Achter ieder vakje vind je een uniek craft-bier.

Naast het unieke spel-element is de adventskalender ook gewoon een plaatje om te zien. Bovendien is de doos gemaakt van zeer stevig materiaal. Craft Only geeft namelijk 100% breukgarantie. Zo weet je zeker dat de inhoud goed aankomt! Bovendien wordt de adventskalender ook nog voorzien van een verzenddoos zodat deze altijd piekfijn bij jou thuis geleverd wordt. Het is daarmee een ideaal cadeau: je kunt de doos zelfs naar een andere adres laten aankomen. Daarbij kan de adventskalender ook voorzien worden van een handgeschreven boodschap!


Bier adventskalender 2022 inhoud

Inhoud Craft Only bier adventskalender 2022

We hebben het alleen nog maar over de verpakking gehad, maar de inhoud van de Craft Only adventskalender is nog spectaculairder:

  • Ontdek 24 dagen lang, 24 verschillende bieren van lokale craft-brouwerijen.
  • Bevat 20 verschillende bierstijlen waaronder: blond, stout, Porter, New England IPA, een ijsbock, houtgerijpte tripel en nog veel meer!
  • De bieren komen van nationale en internationale brouwers; waaronder uit Duitsland en België.
  • Bevat enkele exclusieve bieren, speciaal gebrouwen voor deze adventskalender. Dat betekent unieke check-ins!
  • We gaan niet de inhoud verklappen maar enkele merken die je terug zult vinden in deze bier adventskalender zijn: Brouwerij de School, Slaapmutsje, Rollings Hills en Rabauw.

Bonus: via de QR-code kun je elke dag ook meer informatie ontdekken over het bier dat je die dag gevonden hebt. Zo lees je meer over de ingrediënten en met welk gerecht je het bier kunt combineren.


Onze vier redenen waarom je deze bier adventskalender moet hebben.

Perfect geschenk voor de bierliefhebber

De meeste mensen kopen deze adventskalender voor een ander. Het is een ideaal cadeau voor de speciaalbier-drinker die elke dag een nieuw uniek bier wilt proberen. Het is een perfecte manier om nieuwe biersmaken te proberen door de 20 verschillende bierstijlen. Je kunt de adventskalender zelfs direct bij de ontvanger laten bezorgen en voorzien van een persoonlijke boodschap.

Bier adventskalender met spelelement

Deze adventskalender is werkelijk prachtig om te zien met het unieke ADVENTure design. Het unieke spelelement maakt het uitpakken nog spannender en leuker. Het is ieder dag weer een nieuwe uitdaging om de puzzel op te lossen en het juiste bier te vinden. Daarbij is de verpakking geheel vernieuwd en extra stevig. Craft Only geeft zelfs een 100% breukgarantie!

Gemaakt met oog voor sociale duurzaamheid

Deze adventskalender bevat geen bieren van grote bierbrouwerijen en multinationals. Maar enkel eerlijke en lokale bieren van kleinschalige brouwerijen. Bovendien wordt de adventskalender ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Stuk voor stuk zijn dit echte toppers die met veel liefde en plezier de adventskalender voor je inpakken.

Zeer aantrekkelijke prijs & extra korting

Deze bier adventskalender is zeer aantrekkelijk geprijsd. Zeker voor 24 luxe craft bieren van lokale brouwerijen. Daarbij zijn enkele bieren exclusief voor deze adventskalender gebrouwen. Bovendien ontvang je nu ook nog eens € 5,- extra pre-order korting. Ook wordt de adventskalender gratis verzonden in een speciale omdoos zodat deze perfect aankomt.

Ben je net zo enthousiast als ons? Via onderstaande knop kun je de Craft Only bier adventskalender direct bestellen bij de officiële website. Dit is ook de enige plek waar deze adventskalender verkrijgbaar is. Let op! De adventskalender kan snel uitverkocht zijn (de oplage is beperkt: op = op).

Bestel de bier adventskalender 2022


Veelgestelde vragen over de Craft Only bier adventskalender 2022

Wat zit er in de Craft Only bier adventskalender 2022?

De Craft Only bier adventskalender bevat 24 unieke bieren met 20 verschillende biertypen. De exact inhoud is een verrassing. Maar verwacht bieren van o.a.: Brouwerij de School, Slaapmutsje, Rollings Hills en Rabauw.

Voor wie de Craft Only bier adventskalender bedoeld?

Deze adventskalender is bedoeld voor liefhebbers van speciaalbier. Er zitten heel veel verschillende smaken in de adventskalender, denk aan: blond, stout, Porter, bock-bier en IPA’s. Het is een zeer uitgebalanceerde adventskalender met bieren die zowel de beginnende als de meer gevorderde speciaalbier-drinker zal waarderen.

Wat kost de Craft Only bier adventskalender?

De actuele prijs van deze adventskalender vind je via deze link. Je profiteert meestal ook nog eens van een aantrekkelijke pre-order korting als je vroeg besteld. Dit scheelt € 5,-!
 

Wanneer is de Craft Only bier adventskalender 2022 te koop?

Je kunt de Craft Only bier adventskalender bestellen vanaf augustus 2022. Vanaf november wordt de adventskalender verstuurd.

Aangeboden door:

Craft Only adventskalender

Geen 18? Geen druppel! Dit artikel betreft reclame.