Coca Cola kerstreclame Nederland 2019

Dit is de Nederlandse Coca Cola  kerstreclame voor 2019 – en wat een verschil met eerdere jaren. Vergeet de iconische Coca Cola kersttrucks, kerstlampjes of ijsberen. In de kerstreclame van 2019 staat de kerstman centraal.

De reclame laat zien hoe de kerstman werkt. De stem van de reclame trekt de goede bedoelingen van de kerstman in twijfel: “Er kan veel over deze man gezegd worden..”, “.. dat hij een vreemde is, die ons ons land binnenkomt” en “… hij is van plan ons huis binnen te komen”. Als we kijken naar de verschillen vergeten we wat ons verbindt, luidt de algemene boodschap.

De reclame is erg Amerikaans. Uiteraard omdat de kerstman de hoofdrol speelt en in Nederland niet echt leeft. Bovendien lijkt geen enkele nieuwe Coca Cola reclame te kunnen tippen aan de bekende vrachtwagen reclames uit de jaren 90. Zeker met de fantastische ‘Holidays are Coming’ muziek.  Smaken kunnen verschillen maar echt enthousiast worden we niet van deze nieuwe kerstreclame. De reclame ‘raakt’ niet echt.

Voor iedereen die overigens nog ‘hunkert’ naar de oude Coca Cola vrachtwagen kerstreclames – er bestaan nog tal van kerstproducten voor de Coke fans. Klik op de foto’s van onderstaande artikelen voor meer info:

Coca Cola Holidays are coming kersttrui

Hoe leuk! Kom helemaal in stemming met deze Coca Cola kersttrui. De must-have voor iedere liefhebber van de traditionele kerstreclame van Coca Cola. Super voor je kerstborrel!

Bron: Amazon

 

Coca Cola Truck kerstmis

Als je de nieuwe kerstreclame van Coca Cola ook niet leuk vind – dan maak je toch je eigen commercial waarin de Coca Cola kersttrucks wel in voorkomen? Op Amazon vind je verschillende exemplaren. Onderstaande is de grootste en tofste: deze bevat echte LED lampjes en is o.a. gemaakt van aluminium. Hoe tof!

Bron: Amazon

Coca Cola Kerstman

Officiële Coca Cola kerstman van het merk ‘Krt S. Adler’ dat bekend staat om de luxe en hoogwaardige kerstfiguren:

Bron: Bol.com