Clinique adventskalender 2020

Dit oude artikel gaat over de Clinique adventskalender 2020. Klik hier voor de 2022-versie.

Deze beauty adventskalender is ieder jaar weer ontzettend populair. Ook dit jaar is dit weer een prachtige adventskalender om jezelf of een ander cadeau te doen.

Net als andere beauty-merken en adventskalenders bestaat de adventskalender van 2020 uit 24 losse geschenkdoosjes. Al deze doosjes zitten samen verpakt tot één grote adventskalender. In elk doosje vind je een nieuw Clinique product. Deze adventskalender is ideaal om kennis te maken met het uitgebreide Clinique assortiment.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Bron: Douglas

Wat zit er in de Clinique adventskalender van 2020?

De inhoud van de Clinique adventskalender 2020 is weer verschillende t.o.v. vorig jaar. Dit is goed nieuws voor alle Clinique-fans die vorig jaar ook al een Clinique adventskalender kochten. Naast enkel dezelfde producten vind je dit jaar ook enkele nieuwe  Clinique producten. Een kleine sneak-peek van de inhoud dit jaar:

  • Diverse Moistures van Clinique waaronder: 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator en Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate.
  • Diverse cleansers: Rinse-off Foaming Cleanser en de Fresh Pressed Renewing Powder Cleanser.
  • Clinique Pop™ Lip Colour + Primer in Love Pop, 0.08oz/2.3g
  • Aromatics in Black Perfume Spray, 0.14oz/4ml

Overigens is het niet erg dat er diverse dezelfde producten inzitten: de prijs van de adventskalender is aanzienlijk goedkoper dan alle producten los kopen. Het is daarom ook een ideale manier om je voorraad weer (goedkoper) aan te vullen! De totale waarde van alle producten is maar liefst € 250,-.

Nieuwsgierig naar de volledige inhoud? Deze vind je hier.

Waar is de Clinique adventskalender te koop met korting?

De Clinique adventskalender is online het makkelijkste te bestellen via Douglas. Je krijgt bij Douglas bovendien altijd extra parfum-samples. Daarbij zijn er ook regelmatig extra kortingen van toepassing. Klik op onderstaande knop om de actuele prijs en kortingen te zien.

Bekijk volledige inhoud en prijs (Douglas)

Uitverkocht?

De Clinique adventskalender is ook online te koop bij de Bijenkorf. Klik op onderstaande knop voor meer info:

Bekijk volledige inhoud en prijs (Bijenkorf)