Clinique adventskalender 2019: nu verkrijgbaar

Eerder deze week schreven we over de Clinique adventskalender van 2018. Deze is namelijk nog (beperkt) te koop voor een lagere prijs bij Douglas. We kunnen ons echter goed voorstellen dat je liever de versie van 2019 wilt hebben! Eindelijk is ook de nieuwe Clinique adventskalender online te koop – ook dit jaar is dit weer een prachtige adventskalender om jezelf of een ander cadeau te doen.

Net als andere beauty-merken en adventskalenders bestaat de adventskalender van 2019 uit 24 losse geschenkdoosjes. Al deze doosjes zitten samen verpakt tot één grote roze adventskalender. In elk doosje vind je een nieuw Clinique product. Deze adventskalender is ideaal om kennis te maken met het uitgebreide Clinique assortiment.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

 

Bron: Amazon

Wat zit er in de Clinique adventskalender van 2019?

Qua inhoud verschilt deze adventskalender ook van de versie van 2018. Dit is goed nieuws voor alle Clinique-fans die vorig jaar ook al een Clinique adventskalender kochten. Naast enkel dezelfde producten vind je dit jaar ook enkele nieuwe  Clinique producten. Een kleine sneak-peek van de inhoud dit jaar:

  • Diverse Moistures van Clinique waaronder: 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator en Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate.
  • Diverse cleansers: Rinse-off Foaming Cleanser en de Fresh Pressed Renewing Powder Cleanser.
  • Smart Customer-Repair Serum
  • Almost Lipstick 1.2g Black Honey
  • Pep-Start 2-in-1 Exfoliating Cleanser 30ml
  • Aromatics in Black Perfume Spray

Overigens is het niet erg dat er diverse dezelfde producten inzitten: de prijs van de adventskalender is aanzienlijk goedkoper dan alle producten los kopen. Het is daarom ook een ideale manier om je voorraad weer (goedkoper) aan te vullen! De totale waarde van alle producten is maar liefst € 250,-.

Waar is de Clinique adventskalender te koop?

De Clinique adventskalender is online het makkelijkste te bestellen via Amazon. Bij alle andere webwinkels is deze namelijk al uitverkocht. Gelukkig levert Amazon de Clinique adventskalender gewoon ook in Nederland.

  • Snelle bezorging in heel Nederland
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Betaal makkelijk en veilig via Ideal
Bekijk volledige inhoud en prijs bij Amazon