Charlotte Tilbury – exclusieve adventskalender 2019

Op zoek naar een zeer exclusieve hoogwaardige adventskalender? Het wereldberoemde Charlotte Tilbury biedt dit jaar ook een zeer deluxe adventskalender met de beste cosmeticaproducten. Dit is de Charlotte Tilbury ‘Magic Moon Advent’ adventskalender 2019.

Laten we beginnen bij het begin: deze adventskalender straalt één-en-al luxe uit. De vorm is al uniek. Het is een ronde doos die je kunt open klappen. Hier vind je in de twee halve-maan vormen 12 unieke laatjes met daarin de Charlotte Tilbury producten. De kwaliteit van deze adventskalender is zo hoog dat je in principe deze verpakking ook later nog kunt gebruiken als beautycase.

Deze adventskalender wijkt hiermee ook af van de ’traditionele’ adventskalender die uit 24 vakjes bestaat. Bij deze adventskalender open je vanaf 1 december (dan begint advent) niet iedere dag een vakje maar om de dag. Dit hebben we overigens ook bij andere beauty adventskalenders gezien – zoals de NYX make up adventskalender: deze bestaat ook uit 12 vakjes in plaats van 24.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Bron: Bijenkorf

Wat zit er in de Charlotte Tilbury Magic Moon Adventskalender?

Ontdek in ieder gouden laatje een exclusief beautygeheim. We willen zeker niet de complete inhoud verklappen – want dat is juist de verrassing van deze adventskalender. Wel geven we je een kleine sneek-peak. Dit kun je onder andere verwachten in deze Charlotte Tilbury adventskalender:

  • Full-size ‘Colour Chameleon – Champagne Diamonds’ voor een natuurlijke tint die de kleur van je ogen verheldert.
  • Superstar Lips in Sexy Lips: ook dit is een full-size lipstick met de glans van een lipgloss.
  • Charlotte’s Magic Cream in een handige ’travel-size’. Dit is een award-winning  moisturizer met de beste hydraterende ingrediënten.
  • Ontdek de ‘Lefendary Lashes’ mascara in travel-size voor een ongekend volume voor je wimpers.

De volledige inhoud van de adventskalender vind je overigens op de website van de Bijenkorf (klik hier) > dit is ook de enige plek waar je deze adventskalender kunt kopen.

Waar is de Charlotte Tilbury adventskalender te koop?

Deze Charlotte Tilbury adventskalender is exclusief en daarom lastig verkrijgbaar. Je kunt de adventskalender bestellen via de webshop van de Bijenkorf via onderstaande button. Je profiteert dan van:

  • Gratis verzending
  • Gratis retour
  • Snelle levering: voor 22:00 uur besteld – morgen in huis
  • Uitstekende klantenservice
Bekijk en bestel bij De Bijenkorf