Catrice adventskalender 2022? Overzicht & Review

Catrice Adventskalender 2022 review

Ben je op zoek naar een Catrice Adventskalender 2022? Je hebt geluk: dit jaar kun je namelijk kiezen uit meerdere varianten! Stuk voor stuk zijn het allemaal unieke beauty adventskalenders met de mooiste make-up producten. In dit artikel vertellen we je alles over deze adventskalenders. Welke zijn er? Wat zijn de verschillen en zijn ze de moeite waard? Een ding is zeker deze make-up adventskalenders hebben allemaal een zeer aantrekkelijke prijs. Ze behoren namelijk tot de meest betaalbare make up adventskalenders van 2022, net zoals de adventskalender van bijvoorbeeld Essence en Only you, waar we eerder over schreven.

Heb je overigens geen zin om dit hele artikel te lezen en wil je deze adventskalender gelijk in huis halen? Goed nieuws, de kalender is nu online te bestellen via deze link.

Inhoud artikel

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Catrice adventskalender 2022 inhoud
Bron: Bol.com

Soorten Catrice adventskalenders en inhoud 2022

Er zijn in 2022 dus meerdere adventskalenders van Catrice. In totaal zijn er dit jaar maar liefst drie varianten verkrijgbaar. De opzet is bij alle varianten hetzelfde. Het betreft namelijk in alle gevallen een zogenaamde ‘DIY-adventskalender’ (do-it-yourself). Dat is vergelijkbaar met de adventskalender van NIVEA (voor mannen). De Catrice adventskalenders bestaan namelijk allemaal uit:

  • 24 make-up producten, verzorgingsproducten en accessoires. Welke producten dit zijn is afhankelijk van de collectie die je koopt (de verschillende collectie zie je hieronder).
  • 24 cadeauzakjes waar je de producten zelf in kunt stoppen. Het leuke is dat je naast het product ook nog een persoonlijke boodschap erbij kunt doen of een andere verrassing (zoals een chocolaatje bijvoorbeeld).
  • Een stickervel met nummers. Je bent natuurlijk wel weten op welke dag je wat uitpakt. Daarom krijg je ook 24 nummertjes. Nummer 1 pak je uit op 1 december en zo tel je elke dag af totdat het kerstavond is op 24 december.

Hieronder vind je de diverse varianten terug. Het verschil zit in de inhoud. Elke ‘collectie’ bevat andere make-up producten. Het gaat hier meestal om andere kleuren. Hierdoor kun je altijd die cosmetica kiezen die het bete bij je past. Klik op de afbeelding om meer te lezen over de inhoud.

De tekst gaat verder onder de afbeeldingen.

Catrice adventskalender 2022 collection 4
Catrice collection 4 adventskalender – Bron: Bol.com
Catrice adventskalender 2022 collection 1
Catrice collection 1 adventskalender – Bron: Bol.com
Catrice adventskalender 2022 collection 2
Catrice collection 2 adventskalender – Bron: Bron: Bol.com

Catrice adventskalender korting?

Natuurlijk wil je niet te veel betalen voor een Catrice adventskalender. Er zijn niet zo heel veel aanbieders van deze kalender. We zien vooral in Nederland dat de prijzen ook nog eens flink kunnen verschillen tussen de aanbieders. Het is daarom zeker de moeite waard om de prijzen onderling te vergelijken. Via de knop hieronder vind je het actuele aanbod bij de partijen die deze kalender nu online aanbieden. Zo kun je zelf kijken waar deze nu het beste geprijsd is en of er korting beschikbaar is.

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Douglas)

Conclusie: zijn de Catrice adventskalenders het waard?

De Catrice adventskalender zijn zeker de moeite waard. Het is een zeer compleet beauty-pakket met prachtige make-up en de mooiste accessoires. Natuurlijk is alles van de beste kwaliteit zoals je van Catrice mag verwachten. Ook het DIY-concept is ontzettend leuk. Het is daarmee een ideale adventskalender om cadeau te doen. Wil je deze adventskalender aan jezelf cadeau doen, dan is deze wellicht wat minder geschikt. Je moet deze namelijk nog zelf inpakken en je ziet dus in één keer wat erin allemaal in zit. Dit is op te lossen door iemand anders de doos te openen en dan voor jou alles in te pakken. Groot voordeel van het DIY-concept is dat je zelf de volgorde bepaald en dat je ook nog iets persoonlijk bij de kalender kunt toevoegen. Daarmee is het de enige DIY make-up adventskalender die we dit jaar gezien hebben.

Waar en wanneer is de adventskalender te koop?

De Catrice adventskalenders zijn te koop bij diverse online webwinkels. Je zult deze kalender niet snel in de winkel terugvinden. klik op onderstaande knoppen om het huidige aanbod te zien. Het kan zijn dat niet overal alle varianten te koop zijn. Daar moet je een beetje geluk mee hebben. Voor alle adventskalenders geldt dat het een limited edition betreft. Ze kunnen dus snel uitverkocht zijn. Wacht daarom zeker niet te lang met bestellen als deze op voorraad zijn.

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Douglas)

Veelgestelde vragen over de Catrice adventskalender 2022

Wat zit er in de Catrice adventskalender 2022?

Er zijn meerdere varianten van de Catrice adventskalender verkrijgbaar. Ze bevatten allemaal 24 make-up producten en de mooiste accessoires. Per kalender zit er een andere inhoud in.

Is er een aanbieding of korting voor de Catrice adventskalender 2022?

Deze adventskalenders zijn bij diverse aanbieders beschikbaar en de prijs kan verschillen. Klik op de knoppen op deze pagina om te zien wat de actuele prijs is.

Wanneer is de Catrice adventskalender te koop?

De adventskalenders van het bekende beautymerk worden uitgebracht eind september 2022. In Nederland zullen vanaf die tijd ook online te koop zijn.

Waar is deze adventskalender te koop?

De Catrice adventskalenders 2022 zijn bij diverse online winkel te bestellen. Klik op de knoppen in dit artikel om de prijzen te vergelijken.

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links. .