Review: BrewDog bier adventskalender 2022

Brewdog bier adventskalender 2022 review

Dit is de BrewDog bier adventskalender 2022. Een van de vele bier adventskalenders die dit jaar uitgebracht zijn. Wij namen deze nieuwe kalender onder de loep en vertellen je er alles over in deze review. Voor wie is deze adventskalender het meest geschikt, wat zit erin en is deze de moeite waard?

Laten we eerst even uitleggen wat de BrewDog bier adventskalender is. Het gaat hier om een grote adventskalender met een kleurrijk design van de Schotse Craft-beer brouwer BrewDog. De kalender herbergt 24 originele BrewDog bieren (blikjes) en bevat een extra verrassing (daarover straks meer).

Je telt met deze adventskalender af tot Kerstmis door vanaf 1 december elke dag een nieuw vakje te openen. Je ontdekt dus 24 dagen lang elke dag een nieuw speciaalbier. De adventskalender is vanaf nu exclusief te bestellen via de BrewDog website.

Brewdog adventskalender inhoud 2022
Bron: BrewDog

Inhoud BrewDog Bier adventskalender 2022

Voordat we naar de inhoud gaan is het goed om eerst even naar de doos zelf te kijken. BrewDog heeft ook dit jaar z’n best gedaan door een kleurrijk design te presenteren van de adventskalender. Het thema van dit jaar is ‘well festive’ (‘goed feestelijk’) en dat is ook te zien aan de feestelijke uitstraling met groene, blauwe, rode en gouden accenten.

De kalender is behoorlijk groot en betreft een 3D-adventskalender. Je kunt deze namelijk open klappen zoals een boek. Aan de binnenkant verschijnen dan 24 vakjes met daarin een uniek BrewDog speciaalbier in een 33cl blik. Zo bevat de Brewdog adventskalender 2022 onder andere de volgende bieren:

  • Cake Cartel: een zogenaamde ‘stout’ bier. Ook wel een vloeibaar toetje genoemd met smaken die doen denken aan pralines en hazelnoten.
  • Hoppy Christmas: een fris en fruitig IPA met citrus in uniek kerstdesign.
  • Mail Order Maintain: een uniek exclusief IPA-bier met smaken als mango, lychee en haver. Bijzonder IPA bier in een bijzondere verpakking.

Al met al is de inhoud ontzettend veelzijdig. De adventskalender bevat een combinatie van lagers, stout bier en vooral IPA’s. Hier staat BrewDog ook bekend om. Wil je trouwens de complete inhoud al weten (bijvoorbeeld omdat je de kalender cadeau wilt doen), Klik dan hier.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Bron: BrewDog

Extra verrassing

Dit is echter nog niet alles. Er is namelijk nog één extra vakje in deze adventskalender! Deze herbergt een origineel BrewDog glas! Deze kun je dus elke dag vullen met een heerlijk nieuw bier.

Review: is deze bier adventskalender het waard?

Voor wie is deze BrewDog adventskalender het meest geschikt? BrewDog is een echte craft bierbrouwerij. Dit betekent dat het een kleinschalige brouwerij is, gespecialiseerd in speciaalbieren. Echt ‘klein’ is BrewDog echter niet meer gezien het internationaal bekend is. BrewDog staat vooral bekend om de frisse en hoppige IPA bieren. Deze zijn ook volop vertegenwoordig in de kalender. De adventskalender is dan ook bedoeld voor speciaalbier liefhebbers die hiervan houden. Als je niets om IPA’s geeft, adviseren we om te kiezen voor een andere bier adventskalender.

Wat deze adventskalender extra bijzonder maak is de verpakking. We vinden het idee van het openen van een boek ontzettend leuk en origineel voor een bier adventskalender! Bovendien verrast BrewDog met een extra verrassing door er ook een origineel bierglas bij te leveren. Hier kun je dus gelijk elke dag je nieuw gevonden bier in uitschenken.

Tot slot moeten we het hebben over de prijs. De BrewDog bier adventskalender kost slechts € 59,-. Dat is een zeer mooie prijs voor een luxe bier adventskalender met 24 bieren en een glas. We vermoeden dat de adventskalender dan ook snel uitverkocht zal zijn.

Waar is de BrewDog advenskalender te koop

Wellicht geen verrassing maar de BrewDog adventskalender is nu exclusief te bestellen bij de webshop van BrewDog. De adventskalender is nu op voorraad en BrewDog biedt je de volgende voordelen:

  • Gegarandeerde lage prijs: de adventskalender is nu te koop voor de beste prijs. BrewDog geeft nooit extra korting.
  • Snelle levering: de adventskalender worden vanaf oktober gelijk verstuurd en geleverd.
  • Mogelijkheid om te laten inpakken als cadeau. De ontvanger krijgt dan een mail met jouw persoonlijke boodschap.

Bestel deze adventskalender nu via onderstaande knop. Onze tip: wacht echt niet te lang met bestellen we vermoeden namelijk dat deze adventskalender snel uitverkocht zal zijn dit jaar.

Bekijk meer en bestel

Veelgestelde vragen over de BrewDog bier adventskalender

Wat zit er in de BrewDog bier adventskalender 2022?

De BrewDog adventskalender bevat 24 BrewDog bieren in 33cl blikjes. Het gaat hier om Craft Bieren, met name IPA’s. Ook is er een extra verrassing meegeleverd (je leest hierover meer in dit artikel).

Wat kost de BrewDog bier adventskalender?

De BrewDog adventskalender zal te koop zijn voor slechts € 59,90 via deze link. Dit is tevens de laagste prijs. BrewDog doet niet aan kortingen of extra promoties.

Voor wie is de BrewDog adventskalender het meest geschikt?

Deze bier adventskalender is geschikt voor liefhebber van Craft speciaalbieren. De kalender bevat veel IPA’s. Hier moet je dus wel van houden. Als je hier liefhebber van bent is dit zeker de must-have kalender. IPA’s zijn heerlijke frisse bieren met een extra hoppige smaak.

Vanaf wanneer is de BrewDog adventskalender te koop?

Deze bier adventskalender is te koop vanaf oktober via deze link. Je kunt de adventskalender niet in de winkels kopen


Aangeboden door:

BrewDog adventskalender logo

Geen 18? Geen druppel! | Dit artikel betreft reclame, waaronder affiliate-links.