Met deze luxe adventskalender met jam van Bonne Maman wordt ontbijten verrassender dan ooit! Open iedere dag een nieuw luikje in deze grote adventskalender en ontdek elke dag een nieuwe unieke luxe jam van het bekende Bonne Maman. Op deze manier wordt aftellen tot kerstmis lekkerder dan ooit tevoren. Deze adventskalender is super leuk om te krijgen maar ook om cadeau te doen. Het is een ideaal sinterklaascadeau: je geeft namelijk 24 cadeautjes in één keer! Bovendien mogen we als enige website van Nederland nu € 10,- korting geven op deze Bonne Maman adventkalender.

  • Ontdek 23 verschillende jams in schattig mini-formaat + 1 extra verrassing.
  • Enkel de beste kwaliteit jam van het bekende Bonne Maman.
  • Deze adventskalender is alleen via onderstaande knop te koop bij de nieuwe Bonne Maman E-Boutique.
  • Exclusief voor onze lezers: betaal geen verzendkosten en bespaar € 8,95,- met actiecode: ADVENTFREE (tijdelijke actie – beperkt geldig) via onderstaande knop:
Bekijk op Bonne Maman

3 redenen waarom je deze jam adventskalender moet hebben!

Uniek & origineel

Dit is de enige luxe jam adventskalender van 2020. De jam in deze adventskalender zit verpakt in superleuke mini Bonne Maman glazen potjes. Deze potjes zijn niet in de supermarkt te koop. Je kunt de jam natuurlijk elke dag gelijk gebruiken, maar je kunt er ook voor kiezen de potjes te verzamelen. Serveer ze bijvoorbeeld bij het luxe kerstontbijt.

De beste kwaliteit

De jam van Bonne Maman is niet zomaar jam. Bonne Maman werkt enkel met de beste (natuurlijke) en eerlijke ingrediënten. De jam wordt dan ook met authentieke Franse recepten gemaakt en dat proef je. Deze kalender bevat bovendien unieke smaken zoals: Abrikozen met lavendel, Grapefruit met dragonfruit of wat dacht je van kersen met vlierbloesem?

Uniek design

De Bonne Maman adventskalender is niet enkel leuk om te openen. Het is werkelijk ook een plaatje om te zien! Het bijzondere aan deze kalender is dat je deze kunt openklappen. Zet hem makkelijk neer in je woonkamer of keuken. Wist je trouwens dat er naast jam ook nog een leuke verrassing in de kalender zit? Deze zit in het laatste vakje (nummer 24)…

Bespaar nu € 8,95,- met gratis verzending!

De Bonne Maman jam adventskalender 2020 is exclusief en tijdelijk verkrijgbaar via de nieuwe ‘E-Boutique’ van Bonne Maman. We verwachten dat deze adventskalender snel uitverkocht zal zijn! Bestel deze dan ook direct via onderstaande knop en gebruik de actiecode ADVENTFREE. Je betaalt dan geen verzendkosten en bespaart hiermee € 8,95,-!

Tip: na het invoeren van de actiecode worden in de volgende stap de verzendkosten automatisch verwijderd.

Bekijk meer en bestel met korting

 

Foto’s: Bonne Maman