Met de nieuwe jam adventskalender van Bonne Maman wordt aftellen tot kerst lekkerder dan ooit! Open vanaf 1 december elke dag een vakje en ontdek een nieuwe unieke Bonne Maman jam! Dit is een extra luxe adventskalender van stevig karton. Klap de adventskalender open en ontdek de verschillende soorten Bonne Maman jam in de 25 vakjes. Deze adventskalender is super leuk voor jezelf maar ook een ideaal cadeau om te geven.

Vorig jaar was deze adventskalender een groot succes en dat zal dit jaar zeker niet anders zijn. Het design is compleet vernieuwd en er zijn ook weer diverse heerlijke smaken te ontdekken in deze adventskalender.

Speciaal voor onze lezers: tijdelijk gratis verzending met actiecode ADVENTFREE (t.w.v. € 8,95)

Bekijk meer & bestel

3 redenen waarom je deze Bonne Maman jam adventskalender moet hebben!

Uniek & origineel

De Bonne Maman adventskalender bestaat uit 23 kleine Bonne Maman potjes met jam. De jam potjes zijn niet in de supermarkt te koop. Je kunt de jam natuurlijk elke dag gelijk gebruiken, maar je kunt er ook voor kiezen de potjes te verzamelen voor bijvoorbeeld het kerstontbijt! Ze staan heel mooi op de ontbijttafel en als de jam op is kan je ze bewaren om er iets in te doen, superleuk!

De beste kwaliteit

Bonne Maman werkt enkel met de beste (natuurlijke) en eerlijke ingrediënten. De jam wordt dan ook op basis van authentieke Franse recepten gemaakt. De adventskalender bevat bovendien unieke smaken die je niet snel zult tegen komen, zoals: Sinaasappel kaneel, Perziken met Jasmijn of wat dacht je van vijgen met kardemom?

Uniek design

De Bonne Maman adventskalender is niet enkel leuk om te openen. Het is werkelijk ook een plaatje om te zien! Het bijzondere aan deze kalender is dat je deze kunt openklappen. Zet hem makkelijk neer in je woonkamer of keuken. Wist je trouwens dat er naast jam ook nog twee leuke verrassingen in de kalender zitten?

Bekijk & bestel deze adventskalender

De meestgestelde vragen over de Bonne Maman jam adventskalender 2021

Vanaf wanneer is de Bonne Maman adventskalender te koop?

De jam adventskalender van Bonne Maman is vanaf eind september te koop via deze website.

Wat zit er in de Bonne Maman adventskalender?

De Bonne Maman adventskalender bevat 23 mini potjes jam van Bonne Maman met unieke smaken. Deze potjes bevatten 30 gram jam die voldoende is voor 1 tot 2 broodjes/boterhammen. Daarnaast zitten er ook nog twee verrassingen verstopt in de adventskalender. Alle soorten vind je hier.

Wat kost de Bonne Maman adventskalender 2021?

De actuele prijs van de adventskalender van Bonne Maman vind je hier. Soms zijn er ook speciale acties. Zo mogen we je als lezer van adventskalenderkopen.nl een actiecode aanbieden met gratis verzending: ADVENTFREE (let op: dit is een tijdelijke actie).

Aangeboden door:

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links. Meer info | De genoemde actie is tijdelijk en kan tussentijds gewijzigd of geannuleerd worden.