Aftellen tot Kerstmis wordt dit jaar één groot feest met de Bonne Maman jam adventskalender 2022. Deze unieke 3D-adventskalender is dit jaar nog mooier dan ooit en bevat de lekkerste jams van het bekende Franse merk. Naast heerlijke jam in kleine mini-potjes zitten er dit jaar ook twee unieke verrassingen verstopt in deze extra grote 3D-adventskalender. In dit artikel vertellen we je er alles over.

Niet voor niets is de adventskalender ieder jaar weer een groot succes. Eerdere jaren was de adventskalender uitverkocht. Het is namelijk een zeer geliefd cadeau voor jezelf of voor een ander, zeker gezien de aantrekkelijke prijs. Je ontvangt via deze website bovendien gratis verzending (t.w.v. € 8,95!), als je de adventskalender besteld met actiecode ADVENTFREE_22. Klik op onderstaande knop om meer te lezen en om gelijk te bestellen.

Bekijk meer en bespaar
Bonne Maman adventskalender 2022 korting

Inhoud Bonne Maman adventskalender 202

De Bonne Maman adventskalender heeft dit jaar een compleet nieuw design, geïnspireerd op een draaimolen. Klap de extra grote adventskalender uit en zie 24 vakjes verschijnen. Achter ieder vakje vind je een klein potje Bonne Maman jam en in twee vakjes zelfs een speciale verrassing!

Bonne Maman adventskalender 2022 korting

De adventskalender bevat overigens niet zomaar jam: het zijn stuk voor stuk unieke smaken die niet in de supermarkt te koop zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van: ‘kersen met vlierbloesem’, ‘sinaasappel, yuzus en grapefruit’ en ‘sinaasappel met kaneel’. De verschillende smaken zijn geïnspireerd op het kerstseizoen. Alle jam is bovendien gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en volledig vegan.

Alle jam zit verpakt in de bekende glazen potjes van Bonne Maman met de geruite deksel. Het gaat hier om een mini-variant, die goed is voor één portie. De potjes staan ontzettend leuk op de ontbijttafel.

Bekijk inhoud en bestel

Bonne Maman jam adventskalender 2022

Bonne Maman adventskalender korting?

De Bonne Maman adventskalender is mede zo populair wegens de aantrekkelijke prijs. Het is namelijk een grote 3D-adventskalender met maar liefst 23 soorten jam en twee verrassingen! De glazen potjes kun je bewaren om kleine spulletjes te verzamelen of je kunt er bijvoorbeeld ook een leuke lichtketting van maken.

Wil je de Bonne Maman adventskalender bestellen met extra korting? Dan hebben we goed nieuws. Met de actiecode ADVENTFREE_22 hoef je geen verzendkosten te betalen! Dat scheelt je maar liefst € 8,95!

Bestel & bespaar

Veelgestelde vragen over de Bonne Maman jam adventskalender 2022

Vanaf wanneer is de Bonne Maman adventskalender 2022 te koop?

De jam adventskalender van Bonne Maman is vanaf nu te koop via de officiële website van Bonne Maman.

Wat zit er in de Bonne Maman adventskalender 2022?

De Bonne Maman adventskalender bevat 23 mini potjes jam van Bonne Maman met unieke smaken. Deze potjes bevatten 30 gram jam die voldoende is voor 1 tot 2 broodjes/boterhammen. Daarnaast zitten er ook nog twee verrassingen verstopt in de adventskalender. Alle soorten vind je hier.

Wat kost de Bonne Maman adventskalender 2022?

De actuele prijs van de adventskalender van Bonne Maman vind je hier. Soms zijn er ook speciale acties. Zo mogen we je als lezer van adventskalenderkopen.nl een actiecode aanbieden met gratis verzending: ADVENTFREE_22 (let op: dit is een tijdelijke actie). Je bespaart hiermee € 8,95.

Aangeboden door:

Dit artikel betreft reclame. De genoemde actie is tijdelijk en kan tussentijds gewijzigd of geannuleerd worden.