Bijenkorf adventskalender 2020 met beauty producten

Dit is de Bijenkorf adventskalender 2020. Een unieke limited edition beauty-adventskalender vol met luxe beauty producten van de mooiste merken. Laat je verleiden door 24 beauty-verrassingen voor een feestelijke decembermaand. In tegenstelling tot een adventskalender van een specifiek beautymerk, bevat deze Bijenkorf adventskalender producten van verschillende merken. Het is daarmee een van de meest verrassende adventskalenders van 2020.

De Bijenkorf weet al te goed hoe een luxe adventskalender eruit moet zien. Deze adventskalender is in één woord prachtig! Je kunt de adventskalender in het midden openklappen waarna 24 prachtige cadeautjes op je wachten. Waarom 24? Net als elke andere adventskalender open je op 1 december het eerste vakje en het laatste op 24 december: dan is het kerstavond. Zo tel je op een verrassende manier af tot aan kerstmis. De kalender heeft dit jaar een donkerblauw design met goud-accenten en straalt een en al luxe uit.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Bron: De Bijenkorf

Wat zit er in De Bijenkorf Beauty adventskalender 2020?

Deze adventskalender is niet zomaar een beauty adventskalender. Deze adventskalender is een-en-al luxe en bevat uitsluitend de meest exclusieve merken. Het mooie van deze samengestelde adventskalenders is de variatie. Het is echt elke dag een verrassing wat erin zit. We verklappen niet de complete inhoud, maar dit zijn enkele hoogtepunten die je kunt verwachten:

  • Luxe lipstick van MAC cosmetics (> MAC heeft ook een adventskalender, deze vind je hier).
  • Dior Addict Lip Maximizer lipgloss.
  • Gucci L’Obscur Mini mascara
  • Ritual of Sakura doucheschuim (in mini formaat)

Wil je toch de hele inhoud bekijken, bijvoorbeeld omdat je de adventskalender cadeau wilt doen? Klik dan hier voor de complete inhoud.

Waar is deze adventskalender te koop en wat kost deze?

Je koopt de Bijenkorf adventskalender natuurlijk exclusief bij de Bijenkorf. Je bespaart ontzettend veel geld met deze adventskalender. De waarde van alle producten is namelijk ruim € 300,-. De adventskalender is echter te koop voor € 99,-.

Je kunt de Bijenkorf adventskalender eenvoudig online bestellen, deze wordt dan gratis bij je thuis bezorgd. Wacht overigens niet te lang: de Bijenkorf adventskalender is hoog gelimiteerd! Wacht daarom niet te lang met bestellen als je op 1 december het eerste vakje van deze adventskalender wilt open maken. We verwachten dat de adventskalender namelijk snel uitverkocht zal zijn.

Bekijk meer en bestel bij de Bijenkorf