Bijenkorf beauty adventskalender 2019 – NU 20% KORTING!

UPDATE: deze adventskalender is nu verkrijgbaar met 20% korting (zolang de voorraad strekt)

De Bijenkorf presenteert dit jaar een eigen adventskalender – vol met luxe beauty producten van de mooiste beautymerken. Laat je verleiden door 24 beauty-verrassingen voor een feestelijke decembermaand. In tegenstelling tot een adventskalender van een specifiek beautymerk, bevat deze Bijenkorf adventskalender producten van diverse verschillende merken. Dit zien we bijvoorbeeld ook bij de adventskalender van Lookfantastic.

De Bijenkorf heeft goed gekeken hoe een luxe adventskalender eruit moet zien. Deze adventskalender is in één woord prachtig! Je kunt de Bijenkorf adventskalender openen als een groot boek. Op de voorkant zie je een prachtige zwarte ‘kaft’ met een gouden opdruk van het beroemde Amsterdamse warenhuis. Klap de adventskalender open en ontdek 24 vakjes met verrassende inhoud!

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Bron: De Bijenkorf 

Bron: De Bijenkorf

Wat zit er in De Bijenkorf Beauty adventskalender 2019?

Deze adventskalender is niet zomaar een beauty adventskalender. Deze adventskalender is luxe in alle opzichten en bevat uitsluitend de meest exclusieve merken. Wat dacht je van:

  • Shampoos van Rahua en Philip B.
  • Mario Badescu Facial Spray met aloe vera, kruiden en rozenwater
  • M·A·C lipstick (er bestaat overigens ook een M·A·C adventskalender)
  • Dr. Hauschka Oog make-up remover
  • Het paradepaardje van Maroccanoil: de Maroccanoil Treatmen Oil
  • Kiehls’ Midnight Recovery Concentrate
  • Masker van Tata Harper
  • Yves Saint Laurent Mascara

Naast bovenstaande producten vind je nog meer beauty-verrassingen van o.a. Sisley Black, Estée Lauder en Charlotte Tilbury. Deze adventskalender is een van de meest complete van dit jaar!

Waar is deze adventskalender te koop en wat kost deze?

Je koopt de Bijenkorf adventskalender natuurlijk exclusief bij de Bijenkorf. Dit kun je overigens ook gewoon online doen via onderstaande knop. De bezorging is 100% gratis. Deze adventskalender is overigens hoog gelimiteerd! Wacht daarom niet te lang met bestellen als je op 1 december het eerste vakje van deze adventskalender wilt open maken.

NU MET 20% KORTING (op=op) via onderstaande knop:

Bekijk en bestel met korting bij de Bijenkorf