De bier adventskalender van de “Beer Experience” is het ideal cadeau voor de aankomende feestdagen. Deze adventskalender bevat maar liefst 24 internationale (speciaal)bieren van de bekendste merken, waaronder: Hertog Jan, Leffe, Victoria, Kwak & Tripel Karmeliet.

De adventskalender bestaat uit een grote kleurrijke doos met aan de bovenkant 24 vakjes. Open vanaf 1 december elke dag een vakje en laat je verrassen door een nieuw (speciaal)bier! Het laatste vakje open je op kerstavond (24 december).

Deze bier adventskalender is een ideaal cadeau voor elke bierliefhebber (of jezelf). Vorig jaar was deze adventskalender dan ook een groot succes. Wacht daarom niet te lang met bestellen want de oplage is beperkt. Deze adventskalender is via onderstaande knop te bestellen bij Gall.nl.

Bekijk meer

Dé bier adventskalender met de lekkerste biermerken…

De Beer Experience bier adventskalender 2021 bevat 24 speciaalbieren van de mooiste internationale merken, waaronder:

Victoria is een nieuw Belgisch Blond bier dat gemaakt is van 100% natuurlijk ingrediënten. Het is een zwaarder bier met een alcoholpercentage van 8,5%. Het wordt sinds 2020 gebrouwen in Leuven.

Leffe wordt gebrouwen in de Abdij van Leffe die is opgericht in 1152. Deze adventskalender bevat meerdere heerlijke Leffe speciaalbieren. Zo kun je genieten van de heerlijke Leffe Royale IPA.

Tripel Karmeliet behoort inmiddels tot de klassiekers onder de speciaalbieren. Het wordt gebrouwen door Brouwerij Bosteels, ook bekend van ‘Kwak’. Beide bieren vind je in de adventskalender terug.


Bekijk meer & bestel

Of laat je verrassen en bestel de adventskalender hier.

Waarom deze bier adventskalender kopen?

  • Zeer betaalbare adventskalender met 24 verrassende (speciaal)bieren.
  • 24 cadeaus in één voor dagenlang uitpakplezier!
  • Bevat enkel bieren van de allerbeste merken.
  • Zeer veelzijdig: ontdek maar liefst 17 verschillende biersoorten.
  • Naast een heerlijke bier vind je achter ieder vakje ook extra informatie over het bier, zoals de ideale drinktemperatuur en eetcombinatie tips.
  • Ideaal cadeau voor Sinterklaas of de feestdagen!

Nu tijdelijk met GRATIS VERZENDING via onderstaande knop:

Bekijk meer & bestel

Aangeboden door:

Geen 18? Geen druppel! Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links. Meer info