Bier adventskalender doos – maak je eigen bier adventskalender

Bier adventskalender doos

Met een bier adventskalender doos maak je eenvoudig een eigen adventskalender met je favoriete biertjes. Kies zelf welke (speciaal)bieren je wilt verpakken tot een echte adventskalender. Ideaal om cadeau te doen maar ook handig voor bedrijven. Zo kun je als winkel- of horeca-eigenaar eenvoudig een bier adventskalender maken. Ideaal voor café’s, slijterijen of cadeauwinkels.

Het is natuurlijk super leuk om een eigen adventskalender samen te stellen met een bier adventskalender doos, echter is er ook een ruim aanbod met gevulde bier adventskalenders. Een overzicht hiervan vind je hier. Hierbij is de inhoud namelijk écht een verrassing. Bovendien kan het soms ook goedkoper zijn om een gevulde bier adventskalender te kopen i.p.v. er zelf een samen te stellen (de kosten van de doos moet je namelijk ook meetellen). Dit natuurlijk ook afhankelijk van de biertjes die je wilt verpakken.

Aanbod bier adventskalender dozen

Het aanbod voor een bier adventskalender doos is zeer beperkt. De meeste brouwerijen en grotere webshops laten bij grote verpakkingsbedrijven eigen dozen ontwikkelen. Ook wij helpen bedrijven met het ontwikkelen van eigen adventskalenders. Hierbij gaat om een oplage van minimaal 500 adventskalenders. Wil je hierover meer weten? Neem dan contact met ons op.

We hebben echter 1 lege bier adventskalender doos gevonden die je online kunt bestellen:

Bron: Amazon

Deze lege bier adventskalender doos is van stevig karton. Er passen bierflesjes in van 0,33l of 0,5l. In de doos zitten scheidingswanden zodat je bij het openen van 1 vakje niet al de inhoud van een ander vakje ziet. De doos is te bestellen via de Duitse Amazon. Dat is geen probleem (ondanks de Duitse tekst), Amazon.de levert gewoon in Nederland.

Bekijk meer

Alternatieven: verpakkingen en stickers voor bier krat

Er zijn ook enkele alternatieven voor een bier adventskalender doos:

Bron: Amazon

Met dit DIY-pakket tover je een bierkrat om tot een eigen adventskalender. Vul een standaard bierkrat met verschillende biertjes. Plak de persoonlijke wikkel rondom de krat en voorzie elk bierflesje van een nummer. De wikkel voor in de krat wordt speciaal voor jou gedrukt met een eigen tekst. Er zijn verschillende varianten. Deze wikkel is exclusief te bestellen via de Duitse Amazon maar wordt gewoon in Nederland geleverd. Sommige wikkels bevatten tekst in het Duits maar er zijn ook wikkels waar je volledig je eigen tekst op kunt laten drukken. Meer info vind je via onderstaande knop.

Bekijk meer

Bron: Amazon

Als je helemaal low-budget wilt gaan kun je ook een speciale stickerset kopen voor een bierkrat. Deze set bevat 24 stickers die je op de dopjes kunt plakken.

Bekijk meer