Bier adventskalender? Dit is de Beerwulf bier-adventskalender 2019

Dit artikel gaat over de Beerwulf bier adventskalender van 2019 – Op zoek naar de 2022-versie? Klik hier. 

Ben je op zoek naar een bier-adventskalender? De bekende online (speciaal)bierwinkel heeft ook dit jaar weer een nieuwe adventskalender uitgebracht met heerlijke speciaalbieren. Adventskalenders met bier worden ieder jaar populairder. Wat is er namelijk leuker dan elke dag een nieuw speciaalbiertje te proberen zonder dat je weet welk biertje je krijgt? Eigenlijk is deze bier-adventskalender van Beerwulf één grote bierproeverij!

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Bron: Beerwulf

Wat zit er in de Beerwulf adventskalender met bier?

De Beerwulf bier adventskalender bestaat uit 24 vakjes met daarin 24 verschillende (speciaal)bieren van 24 verschillende brouwers. Uiteraard is het niet bekend welke bieren dit zijn. Wel geeft Beerwulf aan dat er een exclusieve  ‘Gin Trinitas Tripel’ van brouwerij Jopen in de adventskalender te vinden is.

Leuk weetje: elke adventskalender is uniek. De inhoud is weliswaar hetzelfde, echter is de volgorde van de 24 bieren per adventskalender verschillend. Bestel je dus meerdere adventskalender (bijvoorbeeld voor je vrienden), dan vinden jullie elke dag waarschijnlijk toch een ander biertje.

Alle biertjes zitten verpakt in een feestelijke doos. Klap de doos open en je ziet de 24 vakjes verschijnen. Achter elk vakje vind je dan een nieuw biertje.

Waar is deze Beerwulf adventskalender te koop?

Deze bier-adventskalender is exclusief te koop op de webshop van Beerwulf. Via onderstaande knop kun je deze gemakkelijk bestellen. Bovendien biedt Beerwulf optimale service:

  • Gratis verzending
  • Maandag t/m vrijdag voor 18:00 uur besteld? Morgen al in huis!

Let op! Bier adventskalenders zijn populair – we verwachten dat deze adventskalender ook redelijk snel uitverkocht zal zijn – wacht niet te lang met bestellen.

Bekijk prijs en alle informatie op Beerwulf