Luxe bier adventskalender 2021 van Beer in a Box

Nu met extra korting.

 
Ben je op zoek naar een luxe bier adventskalender 2021? De bierspecialisten van Beer in a Box brengen dit jaar een zeer unieke bier adventskalender op de markt: de ‘Exclusive’ bier adventskalender. Dé bier adventskalender voor de echte (speciaal)bier liefhebber!
 
Uniek aan deze bier adventskalender is dat deze 100% exclusieve bieren bevat. Alle (speciaal)bieren zijn namelijk exclusief voor deze adventskalender gebrouwen en nergens anders te koop.
 
Actie: Beer in a Box biedt momenteel extra pre-sale korting (zolang de voorraad het toelaat). Bespaar nu € 24,- op deze bier adventskalender via onderstaande knop:
 

Bekijk meer & bestel met korting

 

Inhoud & kenmerken van de Exclusive bier adventskalender

Het is het eerste jaar dat Beer in a Box een adventskalender op de markt brengt. Beer in a Box is specialist in het samenstellen van de meest exclusieve en unieke bierboxen. Bovendien bieden ze een uniek abonnement waarbij je iedere twee maanden een nieuwe bierbox ontvangt met de lekkerste en meest unieke speciaalbieren. Met de nieuwe Exclusive adventskalender van Beer in a Box haal je een uniek bierpakket in huis met de volgende kenmerken:

  • 24 exclusief gebrouwen bieren die je enkel in deze bier adventskalender zult tegenkomen. Open vanaf 1 december elke dag een nieuw vakje en ontdek het unieke biertje van die dag. Het laatste vakje open je 24 december (kerstavond): een betere manier om af te tellen tot aan kerst is er niet!
  • 2-in-1, ontvang naast de grote adventskalender met de bieren ook een extra chocolade adventskalender (voor tegen de muur). Niet alleen super geinig om te zien maar ook nog eens erg lekker!
  • 24 video-boodschappen van de brouwers. Scan elke dag opnieuw de QR code en bekijk de unieke video waar de brouwers je alles vertellen over het uitgepakte biertje. 
  • Gratis bij jou bezorgd. Wacht wel niet te lang want je wilt de adventskalender natuurlijk voor 1 december 2021 in huis hebben!
  • Zeer exclusief: de oplage van deze luxe bier adventskalender is beperkt. Op is helaas ook echt op. Wacht daarom zeker niet te lang met bestellen. Dat kan via onderstaande knop:

Bekijk meer & bestel met korting

 

Nieuw: de 12 dagen bier adventskalender

 

Nieuw vanaf eind november: de 12 dagen Exclusive bier adventskalender! Dit is de kleine variant van de grote Exclusive adventskalender. Het enige verschil is het aantal speciaalbieren. Deze adventskalender bevat namelijk 12 speciaalbieren i.p.v. 24. Ideaal dus als je later wilt beginnen met aftellen (of om de dag een vakje wilt openen). Al deze bieren zijn ook exclusief gebrouwen voor deze adventskalender. Het enige verschil is dus het aantal bieren en natuurlijk de prijs ;)! Het is daarmee een perfect cadeau voor deze feestdagen!

Bekijk meer & bestel met korting

 

Welke bier adventskalender kies jij?

In totaal brengt Beer in a Box dit jaar drie adventskalender op de markt.  Zo is er naast de ‘Exclusive’ bier adventskalender ook de keuze uit twee ‘discover’ adventskalenders. Welke kies jij dit jaar?

Discover bier adventskalender ‘Subtiel’

De meest toegankelijke bier adventskalender voor de ‘bier ontdekker’. Deze adventskalender bevat 24 lichte (speciaal)bieren uit de smaakgroepen: ‘Licht & Subtiel’, ‘Fris & Fruitig’ en ‘Elegant & Subtiel’. Een ideaal en betaalbaar cadeau voor deze feestdagen!

Bekijk meer

Discover bier adventskalender ‘Mixed’

Wil je nog meer variatie? Kies dan voor de ‘Discover Mixed’ bier adventskalender met 24 zeer uiteenlopende (speciaal)bieren. Van blond tot Stout! Ideaal voor de liefhebbers die 24 unieke bieren willen ontdekken die je niet snel in de winkel zult vinden.

Bekijk meer

De unieke Exclusive adventskalender (op=op)

De Exclusive bier adventskalender is van een heel ander kaliber. Deze adventskalender bevat enkel exclusieve bieren die speciaal voor (en alleen) voor deze adventskalender gemaakt zijn. 100% limited edition en helemaal exclusief. Inclusief extra chocolade adventskalender.

Bekijk meer

Aangeboden door:

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links. Meer info