Bestel de Beer in a Box bier adventskalender 2022 en krijg tot €25,- korting!

 
Ben je op zoek naar een exclusieve bier adventskalender voor 2022? Dan ontkom je niet aan de bier adventskalenders van Beer in a Box. 
 
Beer in a Box biedt dit jaar twee varianten: de ‘Subtiele Editie’ en de ‘Exclusive Editie’.  De Exclusive variant is nu al de meest exclusieve bier adventskalender van 2022! Deze bevat namelijk 24 verschillende bieren van 24 verschillende brouwerijen die exclusief voor deze adventskalender gebrouwen zijn.  Via onderstaande knop kun je er alles over lezen en ze gelijk bestellen!
 
ACTIE ontvang nu € 25,- korting op de Exclusive adventskalender via onderstaande knop:
 

Bekijk meer &  bestel met korting

 

beer-in-a-box-bier-adventskalender-exclusieve-editie

Met de beste bieren van o.a.:

 

Review bier adventskalenders van Beer in a Box

Vorig jaar bracht Beer in a Box voor de allereerste keer eigen bier adventskalenders op de markt en ze waren gelijk een succes! Ook de reacties waren lovend! Dit jaar is ‘de beer’ er weer ontzettend vroeg bij. Begin juni presenteerde ze al hun eigen online adventskalender waar ze aftellen naar de bekendmaking. Wij hebben de adventskalenders van 2022 al mogen bekijken en vertellen je graag wat je kunt verwachten.

  • Unieke nieuwe doos. De adventskalenders hebben beide een compleet nieuw design en indeling. De 24 speciaalbieren zitten namelijk verpakt in een grote full-color bedrukte doos in de vorm van een TV. Als je goed kijkt zie je ook enkele geestige referenties op de doos naar bekende films. 
  • 24 verrassende bieren van 24 verschillende brouwers. De Beer in a Box adventskalenders zijn niet voor niets échte speciaalbier adventskalenders. De Beer werkt dit jaar samen met 18 Nederlandse en zes Internationale brouwers.
  • Zeer exclusief. De exclusieve variant van de adventskalender bevat 24 unieke bieren die speciaal voor deze adventskalender gebrouwen zijn. Deze adventskalenders betreft een echte ‘limited edition’ met een beperkte oplage (op = op).
  • 24 videoboodschappen: naast het speciaalbier kun je ook elke dag een nieuwe video ontdekken over de brouwers. Zij vertellen je alles over hun bier.
  • Korting voor de ‘vroege vogels’. Bij Beer in a Box wordt je beloond als je vroeg besteld. Hoe eerder je de adventskalender koopt; hoe hoger de korting. De adventskalenders zullen te koop zijn vanaf 26 juni 2022 (een primeur!) en dan krijg je de maximale korting van 25%! Dit is de hoogste korting die wettelijk gegeven mag worden, dus sla je slag! De prijs wordt altijd duurder nooit lager.

Bekijk meer & bestel met korting

 

Welke bier adventskalender kies jij?

In 2022 heb je de keuze uit twee varianten voor de Beer in a Box bier adventskalender. Ga je voor de ‘subtiele’ of de ‘exclusive’ editie?

Subtiele editie

Deze bier adventskalender is voor de liefhebber van speciaalbieren zonder complexe smaken. Deze subtiele variant bevat de lekkerste blond, wit en tripel bieren van 24 (inter)nationale brouwers. In totaal 24 stuks inclusief prachtige doos, 24 video boodschappen en ontzettend veel uitpak-plezier!

Voor slechts € 75,-

Bekijk meer

 

Exclusive editie

De hardcore speciaalbier drinker kiest voor de meest exclusieve bier adventskalender van 2022. Deze editie bevat de meest complexe biersmaken. In totaal 24 stuks en allemaal exclusief gebrouwen voor deze adventskalender. Deze vind je nergens anders, dus 24 unieke check-ins! Let op: de oplage is beperkt: op is echt op!

NU € 25,- korting!

Bekijk meer

Extra tip: Beer in a Box verkoopt ook heel veel andere toffe bierpakketten. Ideaal voor verjaardagen, Sinterklaas of de Kerstdagen! Je vind ze hier.

Aangeboden door:

Geen 18? Geen druppel! Dit artikel bevat beregoede reclame, waaronder affiliate-links. Meer info