Beerwulf Bier adventskalender 2020

Dit artikel gaat over de Beerwulf bier adventskalender 2020. De nieuwe versie van dit jaar is vanaf nu ook beschikbaar op de website van Beerwulf.

Bekijk de nieuwe Beerwulf adventskalender 2021

Ontdek de nieuwe Beerwulf bier adventskalender 2020 –  dé bier adventskalender van Nederland! Dit is een ideaal cadeau voor elke bierliefhebber. Zo is deze adventskalender een heel leuk Sinterklaascadeau of relatiegeschenk!

Ontdek maar liefst 24 verschillende speciaalbieren in een gigantische adventskalender. Ook dit jaar bestaat deze bier adventskalender uit een grote kartonnen doos die je kunt omtoveren tot een soort huisje. Aan de zijkant vind je vervolgens de 24 luikjes met daarachter een speciaalbier. Het is de bedoeling dat je het eerste vakje op 1 december opent en het laatste op 24 december. Zo tel je op een verrassende manier af tot kerst (kerstavond is op 24 december). Natuurlijk kun je het biertje dat je vind gelijk dezelfde dag opdrinken. Je kunt er ook voor kiezen de biertjes te verzamelen en vervolgens rond de kerst (of met oud en nieuw) een bierproeverij te organiseren met je familie en/of vrienden.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Bron: Beerwulf

Wat zit er in de Beerwulf adventskalender met bier?

Beerwulf is dé webshop voor speciaalbier. Ze weten daar alles van bier. Het team van Beerwulf heeft ook in 2020 zijn best gedaan om de meest bijzondere biertjes te verzamelen. In totaal vind je dan ook 24 speciaalbieren van 24 verschillende brouwerijen in deze bier adventskalender 2020.

Nieuw dit jaar is dat de bieren een vaste volgorde hebben. Beerwulf organiseert dit jaar diverse ‘live’ proeverijen, prijsvragen en andere feestelijkheden, exclusief voor de bezitters van deze adventskalender. Zo krijg je elke dag extra informatie over het biertje dat je in de adventskalender vind. Dat maakt deze bier adventskalender dit jaar extra verrassend! Meer hierover lees je op de website van Beerwulf.

Waar is de Beerwulf bier adventskalender te koop?

Deze vraag is natuurlijk een open deur: je kunt deze bier adventskalender enkel online bestellen bij Beerwulf. Via onderstaande knop kun je deze direct online bestellen (dat scheelt ook weer het nodige gesjouw). Bovendien is de verzending helemaal gratis. Via onderstaande knop zie je ook gelijk de actuele prijs en eventuele korting. Soms heeft Beerwulf een speciale actie voor de bier adventskalender. Ook dit vind je allemaal terug via onderstaande knop.

Tot slot onze tip: wacht niet te lang met bestellen. Vorig jaar zagen we dat deze bier adventskalender ontzettend snel uitverkocht was. Bestel dan ook op tijd zodra deze op voorraad is.

Bekijk prijs en alle informatie op Beerwulf

Uitverkocht? Bekijk deze alternatieve bier adventskalender voor 2020

De verkoop van de bier adventskalender van Beerwulf gaat dit jaar erg hard. Als de Beerwulf adventskalender uitverkocht is, zijn dit wellicht wel leuke alternatieven:

Bierothek® bier adventskalender

Bron: Amazon

De Bierothek® adventskalender bevat 24 verschillende kwaliteitsburen van de beste (lokale) brouwers! Het Duitse merk biedt in zijn adventskalenders namelijk enkel bieren van lokale kleinschalige brouwers. Het gaat om bieren uit zowel Duitsland als daarbuiten. Het is daarmee een zeer unieke en veelzijdige adventskalender. Overigens is deze bier adventskalender enkel te koop via de Duitse Amazon. Gelukkig kun je deze gewoon bestellen en wordt deze in Nederland bezorgd.

Bekijk inhoud en prijs

Bier adventskalender van Beer of the Gods

Bron: Amazon

Dit is de ‘viking’ bier adventskalender van ‘Beer of the Gods’. Deze bier adventskalender bevat 23 unieke stoere ‘viking’ speciaalbieren. Er wordt zelfs een tof bierglas meegeleverd. Eerlijk is eerlijk: deze bieren zien er super tof uit en volgens de recensies zijn deze ook zeker de moeite (bijna 5 van de 5 sterren!). Ook deze bier-adventskalender is te koop via de Duitse Amazon. Alle info via onderstaande knop:

Bekijk inhoud en prijs