Beerwulf Bier adventskalender 2020

Ontdek de nieuwe Beerwulf bier adventskalender 2020 –  dé bier adventskalender van Nederland! Dit is een ideaal cadeau voor elke bierliefhebber. Zo is deze adventskalender een heel leuk Sinterklaascadeau of relatiegeschenk!

Ontdek maar liefst 24 verschillende speciaalbieren in een gigantische adventskalender. Ook dit jaar bestaat deze bier adventskalender uit een grote kartonnen doos die je kunt omtoveren tot een soort huisje. Aan de zijkant vind je vervolgens de 24 luikjes met daarachter een speciaalbier. Het is de bedoeling dat je het eerste vakje op 1 december opent en het laatste op 24 december. Zo tel je op een verrassende manier af tot kerst (kerstavond is op 24 december). Natuurlijk kun je het biertje dat je vind gelijk dezelfde dag opdrinken. Je kunt er ook voor kiezen de biertjes te verzamelen en vervolgens rond de kerst (of met oud en nieuw) een bierproeverij te organiseren met je familie en/of vrienden.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Bron: Beerwulf

Wat zit er in de Beerwulf adventskalender met bier?

Beerwulf is dé webshop voor speciaalbier. Ze weten daar alles van bier. Het team van Beerwulf heeft ook in 2020 zijn best gedaan om de meest bijzondere biertjes te verzamelen. In totaal vind je dan ook 24 speciaalbieren van 24 verschillende brouwerijen in deze bier adventskalender 2020.

Nieuw dit jaar is dat de bieren een vaste volgorde hebben. Beerwulf organiseert dit jaar diverse ‘live’ proeverijen, prijsvragen en andere feestelijkheden, exclusief voor de bezitters van deze adventskalender. Zo krijg je elke dag extra informatie over het biertje dat je in de adventskalender vind. Dat maakt deze bier adventskalender dit jaar extra verrassend! Meer hierover lees je op de website van Beerwulf.

Waar is de Beerwulf bier adventskalender te koop?

Deze vraag is natuurlijk een open deur: je kunt deze bier adventskalender enkel online bestellen bij Beerwulf. Via onderstaande knop kun je deze direct online bestellen (dat scheelt ook weer het nodige gesjouw). Bovendien is de verzending helemaal gratis!

Prijs en korting

Via onderstaande knop zie je ook gelijk de actuele prijs en eventuele korting. Soms heeft Beerwulf een speciale actie voor de bier adventskalender. Ook dit vind je allemaal terug via onderstaande knop.

Tot slot onze tip: wacht niet te lang met bestellen. Vorig jaar zagen we dat deze bier adventskalender ontzettend snel uitverkocht was. Bestel dan ook op tijd zodra deze op voorraad is.

Bekijk prijs en alle informatie op Beerwulf