Benefit adventskalender 2022? Overzicht & Review

Benefit adventskalender 2022 review

In dit artikel lees je alles over de nieuwe Benefit Adventskalender 2022. Deze adventskalender behoort al meerdere jaren tot de populairste beauty adventskalenders. Het is een echte make-up adventskalender en bevat in totaal 12 make-up producten van het kwalitatieve Benefit. In tegenstelling tot andere merken zoals MAC en Molton Brown is deze adventskalender ook nog eens zeer betaalbaar. Grote vraag: is deze adventskalender dan de moeite waard? Wij vertellen je er alles over.

Wil je direct meer weten over deze adventskalender of gelijk bestellen. De adventskalender is vanaf nu verkrijgbaar bij Douglas via deze link.

Inhoud artikel

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Benefit adventskalender doos
Bron: Douglas

Inhoud Benefit adventskalender 2022

Een ding is zeker: de Benefit adventskalender ziet er dit jaar weer leuk uit. Het is wellicht niet de meest chique verpakking maar wel gewoon leuk. De Benefit adventskalender staat namelijk altijd al bekend om de vrolijke kleuren.

Een ander typisch kenmerk van deze beauty adventskalender is dat deze maar 12 vakjes heeft. Benefit is overigens niet het enige merk dat dit heeft. Er zeer veel make-up adventskalenders te koop met 12 vakjes. De reden heeft vooral te maken met de prijs. Als je een kalender met 24 vakjes hebt, betaal je gelijk al een hoge prijs. De 12-dagen varianten zijn een stuk aantrekkelijker qua prijs. Je kunt ervoor kiezen om deze kalender dan ook vanaf 12 december te openen (elke dag een vakje), tot dat je bij 24 december bent. Je kunt ook op 1 december beginnen en dan om de dag een vakje openen. Overigens zijn het niet echt ‘vakjes’ maar eerder kleine doosjes. Ook deze adventskalender is een soort 3D kalender die je open kunt klappen en die 12 kleine cadeautjes bevat.

Grote vraag: wat zit er in de Benefit adventskalender 2022? De adventskalender bevat enkel make-up producten in full-size verpakking. Dus geen accessoires, opvulling of kleine travel size verpakkingen. Dit vind je terug in de adventskalender van dit jaar:

  • Vier verschillende soorten Benefit mascara.
  • Twee oogpotloden.
  • Twee verschillende soorten primers.
  • De 24-HR Brow Setter en Gimme Brow+ in Shade 3.
  • Twee verschillende bronsers.

Met dit prachtige make-up pakket zul je er deze kerst mooier uit gaan zien dan ooit tevoren.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Benefit adventskalender inhoud
Bron: Douglas

Benefit adventskalender korting?

Ben je op zoek naar een korting of voordeel voor de Benefit adventskalender? De waarde van de 12 luxe producten in deze adventskalender is bijna het dubbele van de verkoopprijs. Je bespaart dus al zo’n 50% t.o.v. als je alle producten los koopt. Soms wordt deze adventskalender nog extra afgeprijsd, al is die kans klein. Via onderstaande knop kun je de actuele prijs zien. Bedenk je wel goed dat deze adventskalender zeer snel uitverkocht kan zijn. We adviseren dan ook om niet te lang te wachten met bestellen.

Bekijk meer (Douglas)

Conclusie: is deze adventskalender het waard?

De Benefit adventskalender is aan te raden als je op zoek bent naar een zeer luxe maar ook betaalbare adventskalender met make-up. Alle producten van Benefit zijn van de beste kwaliteit. Niet voor niets behoort deze adventskalender tot de best verkochte varianten.

De uitstraling van de kalender vinden we persoonlijk iets minder. De kalender heeft niet een heel ‘chique’ of zeer feestelijke uitstraling. Echter past dit wel bij dit merk. We vinden het bijvoorbeeld wel super tof dat de kalender uit allemaal kleine pakjes bestaat waarin de 12 producten zitten. Sowieso is de adventskalender altijd een aanrader gezien de zeer aantrekkelijke prijs.

Waar en wanneer is de adventskalender te koop?

Je kunt deze adventskalender nu kopen bij Douglas. De Benefit adventskalender is niet in de winkel te krijgen en dus het beste online te bestellen. Gebruik onderstaande knop om de adventskalender verder te bekijken en te kopen. We verwachten dat deze kalender ook dit jaar snel uitverkocht zal zijn. Wacht dus niet te lang metbestellen.

Bekijk meer (Douglas)

Veelgestelde vragen over de Benefit adventskalender 2022

Wat zit er in de Benefit adventskalender 2022?

De Benefit adventskalender bevat 12 make-up producten waaronder: mascara, oogpotloden, primers en bronsers.

Is er een aanbieding of korting voor de Benefit adventskalender 2022?

Je bent zo’n 50% minder geld kwijt als je deze adventskalender koopt in plaats van alle producten individueel. Het is dus zeker aan te raden om de Benefit adventskalender te kopen.

Wanneer is de Benefit adventskalender te koop?

Net als de meeste adventskalenders is de Benefit adventskalender te koop vanaf eind september/begin oktober 2022.

Waar is deze adventskalender te koop?

De Benefit adventskalender is te koop bij diverse webwinkels. In dit artikel vind je een link naar alle aanbieders en kun je de prijzen vergelijken. Zo betaal je nooit te veel.

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links. .