Beer in a Box online bier adventskalender 2022

Tel nu al af tot half Kerstmis met de Beer in a Box online bier adventskalender 2022! Bij Beer in a Box zijn ze er dit jaar namelijk al ontzettend vroeg bij! Je kent Beer in a Box waarschijnlijk wel van de diverse bierpakketten.

Het is pas juni maar het duurt exact nog maar 6 maanden voordat je kunt beginnen met het uitpakken van je favoriete bier adventskalender (vandaar de naam ‘half kerstmis’). 1 december is namelijk de dag dat de adventskalenders weer geopend mogen worden.

Vorig jaar introduceerde Beer in a Box al een drietal prachtige adventskalender met de lekkerste speciaalbieren. Ook dit jaar zullen er weer meerdere bier adventskalenders te koop zijn. Via de online adventskalender van Beer in a Box ontvang je 24 dagen lang diverse hints en tips over de nieuwe adventskalenders. Bovendien maak je ook nog eens regelmatig kans op beer-tastische prijzen.

Hoe werkt de online bier adventskalender?

De online bier adventskalender van Beer in a Box werkt ontzettend simpel:

  1. Ga naar de online adventskalender.
  2. Elke dag is het mogelijk om een nieuw vakje te openen (deze lichten op).
  3. Klik op het vakje en er verschijnt een pop up met de extra informatie
  4. Doe mee met de verschillende prijsvragen. Zo kun je bij het eerste vakje je e-mailadressen achterlaten zodat je als eerste alle info per mail krijgt over de nieuwe adventskalenders.
  5. Spread the word en deel de link met al je bier-vrienden!
Ga naar de online adventskalender

Bier adventskalenders 2022

Inmiddels zijn de nieuwe bier adventskalenders van Beer in a Box ook verkrijgbaar. Bekijk ze snel via onderstaande knop.

Bekijk en bestel de adventskalender 2022