Beauty Adventskalender 2020? Deze adventskalenders zijn nu in pre-order!

Op zoek naar een beauty adventskalender 2020? Het duurt nog even voordat advent 2020 begint maar deze populaire adventskalenders zijn nu alvast te bestellen in pre-order. Ja, het begint al vroeg dit jaar met de beauty adventskalenders ;)!

Onderstaande vijf adventskalenders behoren ieder jaar tot de best verkochte beauty adventskalenders. We raden je dan ook om deze zo snel mogelijk te bestellen om teleurstelling te voorkomen. Advent 2020 begint namelijk op 1 december. Vanaf die dag is het de bedoeling dat je het eerste vakje/luikje van je adventskalender open maakt. Het laatste vakje open je op 24 december. Dan is het kerstavond. Met een adventskalender tel je dus op een super leuke en verrassende manier af tot kerst. De verkoop van de adventskalender start een stuk vroeger: de meeste adventskalender komen in september en oktober uit.

Klik op de afbeelding of de button om alle informatie over de betreffende adventskalender te lezen, inclusief actuele prijs en eventuele kortingen. Alle links openen in een nieuw tabblad/venster.

1 Lookfantastic adventskalender 2020

Bron: Lookfantastic

De Lookfantastic adventskalender is een begrip. Dit is dé meest veelzijdige Beauty-adventskalender van 2020 met het meest verrassende aanbod. Lookfantastic heeft dit jaar weer zijn best gedaan om de mooiste en meest exclusieve beauty producten van diverse merken in zijn adventskalender te verstoppen. Dit maakt deze adventskalender ook zo leuk: je ontdek echt 24 compleet verschillende producten. Producten en merken die je wellicht nog niet kent. Het mooiste is dat de waarde van alle producten samen ruim € 500,- is, terwijl de adventskalender zelf nog geen € 100,- kost. De adventskalender is nu (in beperkte oplage) al te bestellen in pre-order via onderstaande knop:

Lees meer en pre-order

 

 

2 The Body Shop Adventskalender ‘Make It Real Together’

The Body Shop pakt dit jaar weer uit met drie adventskalenders in drie verschillende prijsklassen. Zo is er altijd een adventskalender die bij je past. Alle drie de adventskalenders hebben weer een prachtig design en bestaan uit een 3D-huis dat je kunt openklappen. Binnen elk huis vind je 24 pakjes met de beste producten van The Body Shop. Let op! Vorig jaar verkocht The Body Shop elke minuut een adventskalender! Deze zijn ieder jaar daarom binnen no-time uitverkocht. De adventskalenders zijn in Nederland te bestellen in pre-order vanaf 15/09.

Bron: The Body Shop

Dit is de ‘kleinste’ adventskalender van The Body Shop, maar zeker niet de minste! Ontdek 24 heerlijke producten in mini-verpakking. Ideaal om nieuwe producten te testen zonder direct een vermogen uit te geven. De waarde van alle producten is rond de € 98,-, de adventskalender zelf zal rond de € 50,- kosten. Klik op onderstaande knop voor de complete inhoud en de actuele prijs.

Lees meer en pre-order

 

 

3 The Body Shop Big Adventskalender

Bron: The Body Shop

Leef je onder het motto ‘Go big or go home’? Kies dan voor deze Big-variant van The Body Shop adventskalender. Zoals de naam al doet vermoeden is alles aan deze adventskalender een stuk groter. Naast mini-verpakkingen bevat deze adventskalender namelijk ook enkele full-size producten van The Body Shop. Waaronder de heerlijke ‘Banana Truly Nourishing Conditioner (250ml) en de full-size populaire Almond Milk & Honey body-butter. Deze adventskalender is zeer veelzijdig en bevat een scala aan de mooiste verzorgingsproducten en make-up.

Lees meer en pre-order

 

 

4 The Body Shop Ultimate Adventskalender

Bron: The Body Shop

We blijven nog even bij The Body Shop, want er is nog altijd een overtreffende trap. Ziehier: The Body Shop ‘Make It Real Together Ultimate adventskalender’. Een hele mond vol, maar dit is dan ook niet zomaar een beauty-adventskalender. De totale waarde van alle producten in deze adventskalender is maar liefst € 270-! De verkoopprijs ligt rond de € 130,- – dat is een korting van meer dan 50%! Als echte The Body Shop liefhebber moet je deze adventskalender gewoon hebben. Deze kalender bevat enkel de mooiste en meest exclusieve producten van het The Body Shop assortiment. Ontdek via onderstaande knop alle informatie en de actuele prijs:

Lees meer en pre-order

 

 

5 Rituals 2D adventskalender 2020

Bron: de Bijenkorf

Natuurlijk mag de Rituals adventskalender ook niet ontbreken in dit rijtje. Deze zijn altijd pas eind oktober/begin november te koop in de Rituals winkels. Echter zijn ze online al eerder te bestellen. In dit artikel hebben we beide Rituals adventskalenders al een keer laten zien. De adventskalenders van Rituals hadden eerst altijd de vorm van een kerstboom. Dit jaar heeft het Nederlandse beautymerk echter gekozen voor een compleet nieuw design. Zo is er deze Ritual of Advent 2D adventskalender in de vorm van een groot huis (lijkt een beetje op de adventskalenders van The Body Shop). De adventskalender is nu al beschikbaar op de webshop van de Bijenkorf. Klik op onderstaande knop voor alle informatie.

Lees meer en pre-order

6 ASOS beauty adventskalender 2020

Bron: ASOS

Met deze ASOS adventskalender geniet je 12 dagen lang van de mooiste verrassingen. Doordat deze adventskalender 12 i.p.v. 24 verrassingen bevat is de prijs extra aantrekkelijk. Bovendien bevat deze adventskalender 12 verschillende producten van 12 verschillende merken. Dat maakt deze adventskalender echt verrassend.

Lees meer en pre-order

7 Molton Brown adventskalender 2020

Bron: Lookfantastic

Nu alvast verkrijgbaar: de ultra luxe Molton Brown adventskalender met 24 hoogwaardige Molton Brown producten. Dit is een van de meest exclusieve adventskalender van 2020 met de mooiste verzorgingsproducten en parfums van Molton Brown. Deze adventskalender is ieder jaar een hit en snel uitverkocht. Niet alleen de inhoud maar de hele doos is al adembenemend mooi en straalt een en al luxe en glamour uit. Nu exclusief verkrijgbaar in pre-order met onderstaande knop bij Lookfantastic.

Lees meer en pre-order

Staat jou beauty adventskalender 2020 er nog niet bij?

Staat jou beauty adventskalender 2020 er nog niet bij? Gelukkig is dit nog maar het begin. Dit zijn pas de eerste adventskalenders van 2020 die nu in pre-order zijn. Er komen er nog veel meer aan! Wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan hieronder aan voor onze leuke nieuwsbrief – Adventsmail: