Barbie adventskalender 2021- Nu 25% korting

Barbie adventskalenders 2021

Op zoek naar de Barbie adventskalender 2021? Goed nieuws! In 2021 heeft Mattel maar liefst twee verschillende Barbie adventskalenders uitgebracht:

  • De ‘standaard’ Barbie adventskalender 2021
  • De Barbie Color Reveal adventskalender 2021

Nog nooit eerder zijn er in een jaar twee Barbie adventskalender verkrijgbaar. Vorig jaar was er de populaire Barbie Dreamtopia adventskalender. Deze was ontzettend succesvol en snel uitverkocht. Dat zal dit jaar zeker niet anders zijn. Graag vertellen we je meer over deze leuke adventskalenders!

Wat is een Barbie adventskalender?

Een adventskalender is bedoeld om af te tellen tot kerstmis. Het bestaat (in het geval van de Barbie adventskalender) uit een grote doos met aan de achterkant 25 vakjes. Je leest het goed: 25! Dat is er 1 meer dan de meeste adventskalenders die maar 24 vakjes bevatten. Het is de bedoeling dat je vanaf 1 december elke dag een vakje opent. Het laatste open je op eerste kerstdag (25 december), dan is je Barbie-set compleet en kan het spelen beginnen! Zo tel je op een leuke manier af tot kerst.

Overigens kun je al vanaf het eerste vakje beginnen met spelen. Elke Barbie adventskalender bevat namelijk een echte Barbie-pop die zicht in het eerste ‘vakje’ bevind. Je kunt dus gelijk beginnen met spelen en hoeft niet perse tot het einde te wachten. Je vind vooral leuke accessoires voor je Barbie in de overige 24 vakjes. Zo kun je je Barbie dus elke dag weer meer aankleden.

Graag vertellen we je meer over de twee soorten Barbie adventskalenders van 2021:

1. De orignele Barbie adventskalender 2021

De originele Barbie Adventskalender 2021. Bron Amazon

Deze originele Barbie adventskalender is de must-have van iedere Barbie fan. De adventskalender bevat naast een originele Barbie pop ontzettend veel toffe accessoires om je Barbie mee aan te kleden: prachtige jurken, tasjes, sieraden en prachtige schoenen! Er zit zelfs een schattige puppy verstopt in deze adventskalender!

Ook leuk om te weten: deze Barbie adventskalender heeft een ‘neutrale’ verpakking. Hiermee bedoelen we dat deze niet een specifiek winter- of kerstthema heeft. Hiermee kun je deze adventskalender ook gebruiken als een aftelkalender voor een andere gelegenheid, bijvoorbeeld een verjaardag! Wat is er namelijk leuker dan aftellen tot je verjaardag met elke dag een ander cadeautje? Let er wel op dat de adventskalender beperkt verkrijgbaar is en vooral nu verkocht wordt. Mocht je dochter of zoon later in het jaar jarig zijn, raden we je aan deze nu alvast te kopen. Meer info over deze en andere barbie adentskalenders vind je via onderstaande knop:

Bekijk inhoud en prijs

2. De Barbie Color Reveal adventskalender 2021

Barbie adventskalender Color Reveal, Bron: Amazon

Op zoek naar een echter bijzondere Barbie adventskalender? Kies dan voor deze gloednieuwe Barbie Color Reveal adventskalender! Deze bevat namelijk een originele Color Reveal Barbie pop en accessoires!

Wat is Barbie Color Reveal? De Color Reveal Barbie pop zit verpakt in een plastic koker. De barbie pop heeft een unieke blauw metallic coating met zilveren sterretjes! Het uiterlijk van je Barbie is nu nog niet te zien! Het is de bedoeling dat je de plastic koker eerst vult met warm water. Vervolgens stop je de blauwe Barbie in het water en kijkt wat er gebeurd! Het water kleurt blauw en er verschijnen zilveren glitter sterretjes! Haal je Barbie pop vervolgens uit het water om haar uiterlijk te onthullen! Hoe cool is dat.

Daarnaast kun je de Barbie ook van make-up voorzien door met koud water en het bijbehorende sponsje over haar gezicht te wrijven. Ook bevat deze adventskalender een Color Reveal Husky (cute!) die je op dezelfde manier kunt ‘onthullen’. Tot slot vind je nog heel veel toffe en mooie Winterse accessoires in deze adventskalender. Het is dan ook een ideaal cadeau voor Sinterklaas of kerst voor heel veel winter Barbie plezier! Alle info vind je via onderstaande knop:

Nu te koop met 25% korting

Bekijk inhoud en prijs

Barbie adventskalender kopen met korting?

De Barbie adventskalenders zul je niet snel in de winkel vinden. Bovendien hebben veel winkels maar een beperkte voorraad. Wil je op safe spelen? Koop je Barbie adventskalender dan online via Bol of Amazon. Zij hebben niet alleen het grootste aanbod maar beiden vaak ook kortingen op verschillende adventskalenders. Via onderstaande knoppen vind je het actuele aanbod inclusief kortingen. Veel shopplezier!

Nu Barbie Color Reveal adventskalender is nu te koop met 25% korting via onderstaande knop bij Bol.com

Bekijk Barbie adventskalenders op Bol.com Bekijk Babie adventskalenders op Amazon