Amazon Beauty adventskalender 2022 – REVIEW

amazon beauty adventskalender 2021

Vanaf dit jaar ook te koop in Nederland: de Amazon beauty adventskalender 2022! In het Verenigd Koninkrijk en Duitsland behoort de Amazon Beauty adventskalender ieder jaar tot de populairste beauty adventskalenders. Dit komt met name door de inhoud en de prijs. Deze adventskalender bevat namelijk beauty producten van verschillende merken in één adventskalender. Dit maakt het extra leuk om deze open te maken: je weet namelijk niet welk soort product en welk merk je die dag in de adventskalender kunt vinden. Daarnaast heeft de adventskalender een heel aantrekkelijke prijs (daarover straks meer).

Laten we beginnen met het design van deze adventskalender. Net als alle andere luxe beauty merken, ziet ook deze adventskalender er erg mooi uit. De Amazon adventskalender is een 3D kalender die je kunt openklappen. Dit is geen klein exemplaar, dit kalender is namelijk 30 x 16,7 x 41 cm groot.

De beauty adventskalender heeft dit jaar een wit design met dennenbomen op de voorkant. Je vindt aan de binnenkant 24 pakjes die je uit de kalender kunt nemen en kunt open maken. Alle verrassingen zijn individueel verpakt. Het is de bedoeling dat je op 1 december het eerste vakje opent en het laatste op kerstavond (24 december). Je kunt deze kerst dus ‘shinen’ als nooit tevoren!

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Bron: Amazon

Inhoud Amazon Beauty adventskalender 2022

Uiteraard gaat het ook bij deze adventskalender om de inhoud. Wat kun je verwachten van de beauty producten in deze adventskalender? We gaan niet de complete inhoud verklappen, maar willen je wel alvast een kleine preview geven. Het is overigens goed om te weten dat de adventskalender enkel de beste A-merken bevat. Het is dus geen ‘Amazon eigen merk’ adventskalender. Dit kun je o.a. verwachten:

  • Diverse haarverzorgingsproducten van o.a.: Taft.
  • Make-up van de best make-up merken.
  • Diverse wellness-producten om heerlijke te ontspannen o.a. van Kneipp.
  • Huidverzorgingsproducten van o.a. Elemis en Babor.
  • Een echte Remington reisföhn! Ideaal om mee te nemen.

Nieuwsgierig naar de complete inhoud? Deze vind je hier.

Prijs Amazon Beauty adventskalender en korting

De adventskalender is te koop bij de Duitse Amazon. De adventskalender wordt gewoon door Amazon in heel Nederland geleverd. Wist je trouwens dat de waarde van alle beauty producten maar liefst € 300,- is? De verkoopprijs is nog geen € 80,-!!

LET OP! We verwachten dat deze adventskalender snel uitverkocht zal zijn. Is deze nog op voorraad? Wacht dan niet te lang met bestellen.

Bekijk en bestel bij Amazon