Aldi Wijn Adventskalender 2018 – wat zit erin?

Dit artikel gaat over de Aldi wijn adventskalender 2018. Bekijk hier alle wijn adventskalenders van 2021.

Vorig jaar bracht Aldi ook al een wijn adventskalender uit (in het Verenigd Koninkrijk) en blijkbaar was het een groot succes want dit jaar is deze wijn adventskalender ook in Nederland verkrijgbaar. Deze wijn adventskalender wordt verkocht vanaf maandag 29 oktober 2018 (zo lang de voorraad strekt!). Hij wordt wederom geleverd in een prachtige en stevige doos met een mooi en modern kerst-design (inclusief rendier).

Wat zit er in de Aldi wijn adventskalender?

Deze Aldi wijn adventskalender bevat 24 kleine flesjes wijn van 200 ml. Aldi belooft dat er veel verschillende soorten wijn in zitten zoals: witte wijn, rode wijn, port en zelfs prosecco! Dit wordt een echt feest in december!

Wat kost deze Aldi wijn adventskalender?

De Aldi wijn adventskalender kost € 49,99. Dit is een hele scherpe prijs voor 24 flesjes wijn! Je betaalt slechts 2 euro per flesje. Als je alle 24 wijnflesjes optelt dan bevat de kalender in totaal 6 grote flessen wijn. Dit wordt waarschijnlijk een echte hit richting de kerstdagen.

Liever een ander drankje dan wijn?

Overigens is dit niet de enige adventskalender met een alcoholische versnapering – zo bestaat er ook een Whisky adventskalender en zelfs een bier-adventskalender.