Eens wat anders: adventskalender designposter van Designclaud

Dit vonden we wel heel origineel en echt iets voor de liefhebber van de adventstijd. Geen traditionele adventskalender met vakjes die je kunt open maken, maar een strakke designposter met de ‘adventskalender’ als thema. Een super mooie eyecatcher om je moderne interieur een subtiel kersttintje te geven. Niet iedereen zit namelijk te wachten op schreeuwerige kerstposters met elfjes en kerstmannen.

Het is een ontwerp van Designclaud en verkrijgbaar in diverse kleuren, afmetingen en vormen. Zo kun je het poster los kopen en in een eigen lijst plaatsen. Ook is het poster ingelijst verkrijgbaar met een witte of zwarte lijst. Deze lijst is 2 cm breed waardoor de poster nog beter tot zijn recht komt. Met de geïntegreerde haakjes is het ophangen ook een eitje.

De posters worden gedrukt op hoogwaardig papier, ‘Tintoretto Gesso 250 grams papier’ aldus Designclaud. Dit is geen glad papier maar heeft juist een subtiele structuur voor een chique uitstraling.

Waar is deze adventskalender poster te koop?

Deze Designclaud adventskalender poster is eenvoudig te bestellen via Bol.com. Hier kun je zelf bepalen of de poster los wilt bestellen (in verschillende formaten) of al ingelijst. Daarnaast profiteer je bij Bol.com van:

  • Uitgebreid assortiment kerstposters van Designblaud
  • Gratis hoogwaardige verzending van deze poster
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
Bekijk alle kerstposters

PS: wil je liever een poster-adventskalender (i.p.v. adventskalender poster 😛 ) – waarbij je elke adventsdag een unieke design-poster kunt vinden? Dat moet je deze JUNIQE poster adventskalender zeker ook bekijken.