Adventskalender voor mannen? Wat dacht je van deze Men’s Gadgets adventskalender?

Er is genoeg keuze aan adventskalenders voor vrouwen. Echter is er voor de man een stuk minder aanbod. Gelukkig speuren we het internet en de winkels af op zoek naar adventskalenders voor mannen. Overigens vind je een heel overzicht van ‘mannen adventskalenders’ hier. Op Amazon kwamen we deze Franzis Men’s Gadgets Adventskalender tegen voor mannen. Franzis is een merk dat meerdere adventskalenders uitbrengt.

Wat zit er in deze mannen adventskalender?

Dat is een goede vraag. We hebben de adventskalender niet zelf kunnen testen en de informatie bij Amazon is beperkt. Gelukkig verraden de afbeeldingen op de verpakking al het een en ander. In deze adventskalender zitten o.a.:

  • mannensokken
  • een kaartspel
  • een wijnopener
  • een zakmes
  • etc.

Op de verpakking is verder te lezen: ‘Praktische, humorvol of ontspannend – gegarandeerd altijd verrassend!’. Gezien de aantrekkelijke prijs van deze adventskalender (€ 29,99) is dit een super leuk cadeau voor bijvoorbeeld Sinterklaas. Een cadeau waar je vriend/man bijna de hele maand december plezier aan heeft (en daarna ook nog).

Waar is de mannen Men’s gadgets adventskalender te koop?

Deze mannen adventskalender is exclusief te koop bij Amazon. Dit betreft de Duitse Amazon waar je gewoon als Nederlander kunt bestellen. Amazon levert deze adventskalender zelfs kosteloos bij jou thuis!

Bekijk op Amazon

 

Reageer