Adventskalender voor mannen? Wat dacht je van deze Men’s Gadgets adventskalender?

Deze adventskalender voor mannen is wellicht wel hét cadeau voor deze sinterklaas. Het is een super leuke adventskalender voor mannen met een heel verrassende inhoud! Ontdek 24 grappige mannen gadgets die altijd van pas komen! De adventskalender heeft een stoer ‘mannelijk’ uiterlijk. De kalender bestaat uit een grote platte groene doos met daarin 24 vakjes/luikjes. Achter ieder luikje vind je een nieuwe gadget. Deze kalender hebben we overigens al eens eerder gezien: dit is de nieuwe 2020-versie!

Wat zit er in deze mannen adventskalender?

Het idee van een adventskalender is natuurlijk het verrassingselement. We gaan daarom niet verklappen wat er in de adventskalender zit. Sterker nog, dat kunnen we ook niet weten want nergens is te lezen wat de exacte inhoud is. Gelukkig verklapt de verpakking wel een beetje. We verwachten onderstaande gadgets in deze adventskalender terug te vinden:

  • Spelletjes zoals een kaartspel en puzzel
  • een zakmes
  • Leuke kerstverrassingen (iets met een rendier?)

Op de verpakking is verder te lezen: ‘Praktische, humorvol of ontspannend – gegarandeerd altijd verrassend!’. Gezien de aantrekkelijke prijs van deze adventskalender (rond de € 25,-,) is dit een super leuk cadeau voor bijvoorbeeld Sinterklaas. Een cadeau waar je vriend/man bijna de hele maand december plezier aan heeft (en daarna ook nog).

Waar is de mannen Men’s gadgets adventskalender te koop?

Deze mannen adventskalender is exclusief te koop bij Amazon. Dit is de Duitse Amazon echter kun je gewoon vanuit Nederland hier bestellen en wordt de adventskalenders gewoon bij je thuis bezorgd.. Wel zo eenvoudig.

Let wel op: deze adventskalender is altijd heel snel uitverkocht en een van de bestsellers van 2020!

Deze adventskalenders zijn nu 23% afgeprijsd t.o.v. adviesprijs!

Bekijk meer

 

Women’s gadgets adventskalender 2020

Tip: er bestaat ook een ‘Womens’ gadgets variant. Klik op de knop voor alle informatie.

Bekijk meer

Reageer