Adventskalender laten bedrukken

Laat uw eigen adventskalender bedrukken en verras uw klanten, relaties of personeelsleden. Adventskalender zijn namelijk populairder dan ooit en een ideale attentie om te geven en te krijgen! U geeft namelijk niet 1 maar 24 cadeautjes in één. Bovendien zijn de mogelijkheden eindeloos.

Een adventskalender bestaat meestal uit een doos met daarin 24 verschillende vakjes. Het is de bedoeling om vanaf 1 december elke dag een vakje/luikje te openen. Achter ieder luikje vind de ontvangen een verrassing. Meestal is dit een chocolaatje, snoepje of klein cadeautje. Het laatste vakje wordt geopend op 24 december. Dan is het kerstavond.

Voordelen van een eigen adventskalender

  • Maximale attentiewaarde en aandacht. Omdat een adventskalender uit 24 vakjes bestaat en het openen bijna 4 weken duurt is de attentiewaarde maximaal! De meeste ontvangers zetten een adventskalender ook op een prominente plek in huis neer, zodat uw bedrukking goed zichtbaar is.
  • Beperkte kosten. Een eigen adventskalender laten bedrukken hoeft niet duur te zijn. Er zijn eindeloze mogelijkheden qua vorm, inhoud en soort bedrukking. Hiermee hoeft een eigen bedrukte adventskalender niet duur te zijn. Afhankelijk van de oplage kunt u een eigen adventskalender laten bedrukken voor slechts enkele euro’s per stuk.
  • Al mogelijk vanaf een kleine oplage:in het verleden was het niet mogelijk om een eigen adventskalender te laten bedrukken in kleine oplage. Gelukkig is dat nu anders. Het is zelfs mogelijk een chocolade adventskalender te laten bedrukken vanaf 1 stuk.

Mogelijkheden voor bedrukte adventskalender

U kunt zelf de complete inhoud en lay-out van uw adventskalender bepalen. Enkele voorbeelden en suggesties:

  • Vorm: kies voor een eenvoudige ‘platte’ adventskalender (2D) of een 3D-adventskalender in de vorm van een kubus of figuur.
  • Inhoud: De meest bekende adventskalenders zijn die met eenvoudige melkchocolaatjes. Echter is het aanbod van adventskalenders enorm gegroeid! Ook voor adventskalender die u zelf kunt laten bedrukken. Kies bijvoorbeeld uit een adventskalender met: bonbons, luxe chocolaatjes of snoepjes. Ook is het mogelijk om een ‘lege’ adventskalender met uw eigen logo/opmaak te laten maken die u zelf kunt vullen. :
  • Interactief! Verbind de off- en online wereld met elkaar. Voeg in uw adventskalender bijvoorbeeld QR-codes toe die kunnen linken naar een speciale website. Hier kan de adventskalender-beleving versterkt worden met speciale digitale boodschappen, spelletjes, video’s of (kortings)coupons! Ook kunt u de hele adventskalender tot ‘leven’ wekken met augmented reality.

 

Waar en hoe een adventskalender laten bedrukken?

Er zijn ontzettend veel aanbieders en drukkerijen die adventskalenders produceren. Daarbij verschilt de kwaliteit van de verschillende kalenders enorm. Daarbij wilt u natuurlijk dat uw adventskalender ook aanslaat bij uw doelgroep. Het is daarom belangrijk om goed na te denken hoe deze eruit komt te zien en wat de inhoud zal zijn.

Wij zijn de grootste (onafhankelijke) adventskalender-website van Nederland. Wij weten alles over het aanbod en de ontwikkeling van adventskalenders, ook voor bedrijven. Neem contact met ons op en laat ons weten waar u aan denkt. Wij helpen u graag met het ontwikkelen van uw eigen adventskalender en het zoeken van de juiste (drukwerk)partner.

We kijken uit naar uw ideeën!

U kunt er voor kiezen om een ‘fysieke’ adventskalender te geven. Echter is het ook mogelijk om een digitale ‘online’ adventskalender te laten maken. Uw relaties ontvangen dan bijvoorbeeld een mail of link die verwijst naar een digitale adventskalender waar er elke dag een nieuw vakje open geklikt kan worden. Dit is bijvoorbeeld ook mogelijk met een QR-code. U bepaalt zelf wat er dan te zien is: bijvoorbeeld een video, foto, tekst spelletjes of kortingscoupon. Een online adventskalender biedt niet enkel meer mogelijkheden, maar is ook op zeer korte termijn te realiseren en aanzienlijk goedkoper in de kosten.

Klik hier voor alle mogelijkheden.

Adventskalender giveaway

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en maak kans op 1 van de 5 mega adventskalenders, van o.a.: Nutella, Bonne Maman, EasyToys en The Body Shop. Vul het formulier hieronder in en je maakt automatisch kans. We verloten elke week een nieuwe adventskalender onder alle aanmeldingen!

Advertentie

Sint 2023Sint 2023