Adventskalender Unboxing 2022: de 10 leukste video’s!

adventskalender-unboxing-2022-video-nederlands

Ben je ook een grote fan van Adventskalender Unboxing 2022 video’s? We hebben de leukste video’s waarin adventskalenders uitgepakt voor je verzameld op deze pagina.

Er zijn ook dit jaar weer ontzettend veel vloggers en Youtubers die diverse adventskalenders uitpakken. Niet voor niets zijn deze video’s ontzettend populair. Het aanbod aan adventskalender is in 2022 groter dan ooit en soms wil je gewoon weten wat er in een adventskalender zit. Zeker als je deze cadeau wilt doen. Je wilt natuurlijk wel weten wat je weggeeft.

Als je een adventskalender voor jezelf koopt dan is het wellicht handig om deze video’s niet te bekijken (of slechts een gedeelte ervan). Deze video’s zijn namelijk één grote spoiler omdat alle vakjes geopend worden. Als je verrast wil worden kun je beter onze artikelen lezen waarbij we de meeste adventskalender omschrijven maar niet de complete inhoud verklappen.

De video’s hieronder zijn afkomstig van diverse Youtube kanalen. Alle adventskalenders die in deze video’s voorbij komen, hebben we ook op deze website omschreven. Mocht je enthousiast worden van de kalender, klik dan op de knop om meer te lezen of om de kalender gelijk te bestellen. Ben je fan van een Youtuber of Vlogger: zeker niet vergeten te liken!

1. EasyToys adventkalender 2022 unboxing

We beginnen met deze spannende erotische adventskalender. De EasyToys adventskalender roept altijd ontzettend veel nieuwsgierigheid op (en dat begrijpen we maar al te goed). Het is ook een zeer spannende adventskalender vol met de leukste seksspeeltjes. Als je verrast wilt worden wat erin zit kun je bovenstaande video beter niet kijken. Anders is deze leuke video van Sophie zeker een aanrader om te kijken.

Meer lezen & bestellen

2. Lookfantastic beauty adventskalender unboxing

Ook de populaire Lookfantastic adventskalender wordt uitgepakt in een leuke Youtube video van Esmee. Ook zij laat zien wat je in de 24 vakjes tegen zult komen. Zo kun je zien of deze adventskalender iets voor jou (of een ander) is. Let wel op: deze adventskalender kan snel uitverkocht zijn.

Meer lezen & bestellen

3. Yves Rocher Adventskalender Unboxing 2022

In deze unboxing video wordt de Yves Rocher adventskalender unboxed. Rebecca laat je in deze video zien wat er achter alle vakjes verstopt zit. Is deze adventskalender het waard of niet? Overigens pakt Rebecca dit jaar weer meerdere kalenders uit op haar YouTube kanaal.

Meer lezen & bestellen

4. Douglas adventskalender 2022 Unboxing

Eerder hebben we ook al uitgebreid geschreven over de Douglas adventskalenders 2022. Op het Youtube kanaal Make Me Blush is bovenstaande review te vinden over de de grote Douglas adventskalender die bestaat uit producten van diverse beauty-merken. In haar video refereert ze ook naar deze Bijenkorf adventskalender, alleen is deze alweer uitverkocht.

Meer lezen & bestellen

5. The Body Shop adventskalender unboxing

Make Me Blush heeft meerdere adventskalender unboxing video’s gemaakt dit jaar. Zo heeft ze ook deze zeer grote en luxe adventskalender van The Body Shop bekeken. The Body shop heeft ook drie adventskalenders dit en dit is de grootste.

Meer lezen & bestellen

6. Rituals adventskalender unboxing 2022

Natuurlijk mag een Rituals adventskalender unboxing 2022 niet ontbreken! Rituals presenteert ook al drie adventskalenders dit jaar die ongekend populair zijn! In deze video unboxed Joyce de blauwe kerstboom adventskalender (dit is het middelste model). Dit is tevens de meest populaire Rituals adventskalender van 2022 (en verkrijgbaar bij de Bijenkorf).

Meer lezen & bestellen

7. Maybelline adventskalender 2022 unboxing

In deze video laat Sarah de Maybelline adventskalender zien. Het gaat hier om de grote versie met 24 vakjes met een prachtige gouden doos. Ook van Maybelline zijn er meerdere versies te koop. Via onderstaande knop kun je ze allemaal zien en ook de huidige prijzen vergelijken (zoals Sarah aangeeft kunnen deze verschillen).

Meer lezen & bestellen

8. Max & More adventskalender met make-up unboxing

De Max & More adventskalender was te koop bij de action maar is daar inmiddels uitverkocht. Gelukkig kun je deze wel nog online krijgen (klik op onderstaande knop voor meer info).

Meer lezen & bestellen

9. Yankee Candle adventskalender unboxing

Lady kerstmis heeft voor jou de Yankee Candle adventskalender uitgepakt. Er zijn dit jaar drie versies van de Yankee Candle adventskalender. Dit is de ‘middelste’ versie (niet de kleinste en niet de grootste) in de vorm van een boek. De adventskalender zit vol met heerlijke geurkaarsen.

Meer lezen & bestellen

10. Lego Star Wars adventskalender

Tot slot laten we je deze review zien van de Lego Star Wars adventskalender. Ok, dit is niet van een Nederlandse vlogger, maar van de Amerikaanse Emma. Zij is mega Lego fan en heeft deze video al eind augustus opgenomen. Alle Lego adventskalenders van 2022 vind je via onderstaande knop.

Meer lezen & bestellen