Adventskalender Singles Day kortingen 2023

Singles-Day-adventskalender-2022

Op zoek naar de adventskalender Singles Day kortingen voor 2023? Goed nieuws: we hebben alle adventskalenders die afgeprijsd zijn voor Singles day hieronder voor je op een rijtje gezet. Daarnaast laten we je ook nog enkele andere aantrekkelijke acties zijn voor deze nieuwe ‘feestdag’.

Wat en wanneer is Singles Day 2023?

Voor degene die denken: wat is Singles Day? Singles day (vrijgezellgendag) is op zaterdag 12 november 2023. Het is komen overwaaien vanuit China. Het is de dag waarin singles zichzelf verwennen met een geschenk. Het is vooral een online shop evenement (net zoals Black Friday). Steeds meer webwinkels doen mee met singles day en geven die dag (of de dagen ervoor) extra veel korting op veel producten, waaronder dus adventskalenders.

Natuurlijk is een adventskalender ook een perfect cadeau voor jezelf. Je weet namelijk niet van te voren wat erin zit (als je tenminste niet stiekem al naar de inhoud kijkt). Je geeft jezelf met een adventskalenders bovendien 24 cadeautjes in een! Hoe leuk is dat ;)!

Singles Day kortingen op adventskalenders

Hieronder vind je enkele aantrekkelijke kortingen op adventskalenders voor Singles Day 2023. Daarnaast vind je eronder ook nog links naar andere Singles Day aanbiedingen bij de grotere webwinkels. Het voordeel van Singles Day t.o.v. andere kortingsacties (zoals Black Friday), is dat deze nog niet zo bekend zijn. Hierdoor heb je een grotere kans om te profiteren. Wel geldt voor alle aanbiedingen: op = op. Wacht daarom zeker niet te lang met bestellen mocht je een aanbieding interessant vinden.

Zodra de acties voor Singles Day 2023 bekend zijn zullen ze hier toegevoegd worden.

Ander Singles Day aanbiedingen die je zeker niet mag missen

Bovenstaande aanbiedingen betreffen adventskalenders. Er zijn echter ook nog heel veel andere zeer interessante Singles Day aanbiedingen. Hieronder vind je de beste aanbiedingen van veel populaire webshops. Klik op de afbeelding of de button om direct alle aanbiedingen te bekijken. Let op: voor alle acties geldt op =op!

Bol.com Singles Day

Verwen jezelf en bespaar veel geld tijdens de Singles Day deals bij Bol.com. Nu extra korting op: parfum, beauty, erotiek, adventskalenders en meer!

Bekijk alle aanbiedingen

Lidl Shop Singles day

De online webwinkel van Lidl verkoopt geen boodschappen maar wel heel veel non-food artikelen. Zeker tijdens Singles Day hebben ze ontzettend goede aanbiedingen.

Bekijk alle aanbiedingen

Alternate

Alternate verkoopt naast adventskalenders ook heel veel andere toffe producten van electronica tot speelgoed. Deze grote webshop biedt tijdens Singles Day maar liefst 55 unieke acties die je zeker niet mag missen!

Bekijk alle aanbiedingen

Veelgestelde vragen over Singles Day adventskalender kortingen

Zijn er adventskalenders afgeprijsd voor Singles Day?

JA! Ook dit jaar zijn er weer diverse adventskalender afgeprijsd in het kader van Singles Day. Vooral veel beauty adventskalenders zijn nu extra voordelig. Bekijk deze pagina om alle acties te zien en gelijk online te bestellen.

Wat is Singles Day?

Singles Day is de dag voor vrijgezellen Het is komen overwaaien vanuit China. Op deze dag mag je als single vieren dat je onafhankelijk bent en is het tijd om jezelf te verwennen met een leuk cadeau. Vandaar dat veel webshops extra kortingen hebben voor Singles day.

Wanneer is Singles day 2023?

Singles Day 2023 is op zaterdag 11 november 2023. Dat is ieder jaar trouwens op dezelfde datum. Veel aanbiedingen starten echter al dagen van te voren.

Doen alle webshops mee aan Singles Day?

Nee op dit moment nog niet. Al worden het er ieder jaar weer een stuk meer. Dit jaar is er zelfs een record aantal webshops dat meedoet. Op deze pagina vind je een overzicht van alle acties en kortingen.