Adventskalender sale september 2020 – alle kortingen op een rij

Dit artikel gaat over de adventskalender sale september 2020. Klik hier voor de aanbiedingen voor december 2021!

Kerst lijk wellicht nog ver weg, maar de meeste adventskalenders worden in september uitgebracht . Zo hebben we hier een overzicht voor je gemaakt met de allernieuwste adventskalender van 2020.

Het grote voordeel van het uitbrengen van deze nieuwe adventskalenders is dat de oude adventskalender van 2019 (of eerdere jaren) nu flink afgeprijsd worden. De webshops maken namelijk plaats voor het nieuwe adventskalender-seizoen. Eerlijk is eerlijk: de eerdere versies van deze adventskalenders zijn net zo verrassend als de nieuwe.

Daarnaast zijn er ook nieuwe adventskalender (van dit jaar) die in september als pre-order uitgebracht worden waarbij je soms ook een flinke korting krijgt!

Dus ben je op zoek naar een nieuwe adventskalender voor 2020 maar wil je niet te veel uitgeven? Kijk dan snel hieronder welke adventskalenders met korting we gevonden hebben. Let op! Voor alle artikelen geldt op=op.

Klik op de afbeelding om direct te bestellen bij de betreffende webshop | Deze pagina wordt continu bijgewerkt. Op de hoogte blijven? Voeg deze pagina dan toe aan je favorieten.

Eten-adventskalender sale september 2020

Onderstaande adventskalenders met eten zijn nu sterk afgeprijsd. Het gaat hier om adventskalenders van eerdere jaren maar wel nog met een goede houdbaarheidsdatum. Vaak betreft het hierbij ook eten dat langer houdbaar is.

mymuesli adventskalenders 2020

Onderstaande adventskalenders zijn van het kwalitatieve biologische merk ‘mymuesli’. Het zijn gigantische adventskalender met de heerlijkste muesli producten en ontbijtgranen. In 2020 brengt mymuesli vier adventskalenders uit. Onderstaande adventskalenders betreffen dus nieuwe adventskalenders – maar zijn nu verkrijgbaar (via deze website) met een korting van maar liefst € 10,- per stuk! Vandaar dat we deze graag met je delen op de adventskalender sale pagina.

mymuesli muesli adventskalender met 24 2-go muesli-bekers

korting € 10,-

Bekijk SALE prijs

mymuesli deluxe adventskalender met bio-muesli’s, toppings, thermo-beker, thee’s, muesli-repen en meer!

korting € 10,-

Bekijk SALE prijs

mymuesli muesli adventskalender met 24 porridge (havermoutpap) 2 go bekers

korting € 10,-

Bekijk SALE prijs

mymuesli premium adventskalender met biologische muesli’s, toppings en thee (100% vegan)

korting € 10,-

Bekijk SALE prijs

Speelgoed adventskalender sale september 2020

Op zoek naar een leuk verjaardags-, sinterklaas- of kerstcadeau? Een adventskalender is super leuk om te geven en te krijgen! Je geeft namelijk 24 cadeautjes in 1! Onderstaande  speelgoed adventskalenders zijn nu (sterk) afgeprijsd. Het betref hierbij vaak adventskalenders van eerdere seizoenen, van bekende speelgoedmerken zoals Lego, Playmobil en Schleich. Bestel snel want op=op!

LEGO City Adventskalender 2018 – 60201

Korting: 7%

Bekijk SALE prijs

LEGO Friends 41353 adventskalender met kerstversiering

Korting 19%

Bekijk SALE prijs

Playmobil Adventskalender Kerst op de boerderij – 9009

Korting: 15%

Bekijk SALE prijs

Playmobil 70188 Adventskalender Speelgoedwinkel

Korting: 33%

Bekijk SALE prijs

Magic Adventskalender 2019 met goochelspullen

Korting: 17%

Bekijk SALE prijs