Adventskalender kopen met korting? Adventskalender sale

Bijna is het zover: dan begint de adventstijd. Advent begint dit jaar op zondag 1 december 2019. Vanaf die dag begin je met het openen van het eerste vakje van je adventskalender. Omdat het al bijna 1 december is en (web)winkels niet met een grote voorraad aan adventskalenders willen zitten, worden adventskalender nu al flink afgeprijsd. We hebben voor jou de grootste kortingen op adventskalenders verzameld in dit artikel. Let wel op! De verkoop van adventskalender gaat snel, het kan zijn dat bepaalde adventskalenders snel uitverkocht zijn. Via onderstaande links vind je het actuele aanbod van adventskalenders bij de grootste aanbieders:

Adventskalenders zijn overigens super leuke Sinterklaascadeaus om te geven. Ook al geef je een adventskalender op pakjesavond (5 december): er zijn genoeg vakjes die je kunt openen. Grote voordeel daarnaast is dat je gelijk al 5 vakjes in één keer mag open maken!

Adventskalenders korting

Bekijk hieronder de adventskalenders met de grootste korting op dit moment. We adviseren je gelijk te bestellen want voordat je het weet ben je te laat. Heel veel plezier met het uitpakken van jouw adventskalender!

Rituals Adventskalender “Rituals of Advent” 2019

Korting -20% 

De populairste adventskalender van het jaar is deze Rituals adventskalender voor hem en haar! Ontdek 24 heerlijke Rituals verrassingen. Alleen bij Bol.com nu met 20% korting via onderstaande knop. Dit was eerst 15% korting maar nu dus maar liefst 20%! Deze actie is niet geldig in de Rituals winkel en enkel zolang de voorraad strekt.

Bestel met 20% korting

 

Amorelie Deluxe – erotische adventskalender

Korting -73%
T.o.v. de totale winkelwaarde van alle producten

Deze advent wordt spannender dan ooit met deze erotische adventskalender. Ontdek 24 erotische verrassingen voor jou en je partner. Dit is een zeer luxe en exclusieve adventskalender van het kwaliteitsmerk Amorelie. Er zijn dit jaar twee adventskalender van Amorelie verschenen – de standaard versie (Deze is overal uitverkocht) en deze luxe versie. Je bespaart maar liefst -73%(!) op de verkoopprijs van alle producten die in deze adventskalender zitten. Enkel via bol.com:

Bestel met -73% korting

NIVEA adventskalender

 

Korting: 27%

Dit is van de grootste adventskalender van dit jaar. Ontdek 24 heerlijke Niveau producten in full-size! De meeste adventskalenders met verzorgingsproducten bevatten namelijk kleine reisverpakkingen. Deze luxe adventskalender bevat met name echte full-size Nivea producten. Nu met 27% korting bij Bol.com:

Bestel met 27% korting

 

Chocolade adventskalenders – Black Friday actie

Korting: 15% tot 20% korting

Op Amazon zijn bijna alle (luxe) chocolade adventskalenders afgeprijsd voor Black Friday. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze super leuke Smarties chocolade adventskalender? Je hoeft niet te wachten tot Black Friday deze actie geldt de hele week (vanaf nu). Klik op onderstaande knop om alle afgeprijsde adventskalender te zien:

Bekijk alle afgeprijsde chocolade adventskalenders