Adventskalenders met knutselspullen van BIC 2022

bic adventskalender met knutselspullen

Op zoek naar een leuke adventskalender met knutselspullen? Dan is een BIC adventskalender wellicht iets voor jou! Een BIC adventskalender bestaat uit 24 vakjes met daarin de leukste knutselspullen van de best kwaliteit. BIC is namelijk een van de bekendste merken voor schrijf- en knutselspullen. Wie kent de bekende BIC pen nu niet? Het grappige is overigens dat deze bekende BIC pennen er juist niet inzitten, maar wel een hoop leuke andere producten voor volop knutselplezier.

Spoiler alert: wij laten je zien wat je van deze adventskalender kunt verwachten. Wil je verrast worden? Scroll dan direct naar beneden om te zien waar je deze adventskalender kunt kopen.

Bron: Amazon

Wat zit er in de BIC adventskalender met knutselspullen?

In totaal vind je in de adventskalenders van BIC 24 knutselspullen. Waarom 24? Heel simpel: enkele adventskalender bestaat uit 24 vakjes/luikjes. Je opent de eerste op 1 december en de laatste op 24 december (op 24 december is het kerstavond). Zo tel je op een creatieve manier af tot kerst! Deze BIC adventskalender bevat de volgende knutselspullen:

  • Drie permanent markers in fantastische kerstkleuren waaronder: goud, zilver en metallic roze.
  • De mooiste viltstiften en kleurpotloden.
  • Een originele BIC gum en handige Glue Stick.
  • Meerdere BIC balpennen waaronder twee 4-in-1 balpennen.
  • 24 vrolijke kerststickers.

Kortom, dé ideale adventskalender voor elke knutsel-liefhebber. Als je alle vakjes geopend heb is je hele knutselset compleet en kun je jezelf helemaal uitleven deze kerstvakantie!

Waar is deze knutsel adventskalender te koop?

Deze adventskalender was verkrijgbaar bij Bol.com maar hier is deze niet meer op voorraad. Je kunt ‘m wel nog bestellen via de Amazon. Deze wordt gewoon in Nederland geleverd en je kunt inloggen met je Nederlandse Amazon account. Klik op onderstaande knop voor de prijs, de exacte inhoud en bekijk welke korting er eventueel geldt.

Bekijk prijs en korting op Amazon Bekijk prijs en korting op Bol.com