Adventskalender met knutselspullen van BIC 2020

Op zoek naar een leuke adventskalender met knutselspullen? Dan is deze BIC adventskalender wellicht iets voor jou! Deze BIC adventskalender bestaat uit 24 vakjes met daarin de leukste knutselspullen van de best kwaliteit. BIC is namelijk een van de bekendste merken voor schrijf- en knutselspullen. Wie kent de bekende BIC pen nu niet? Het grappige is overigens dat deze bekende BIC pennen er juist niet inzitten, maar wel een hoop leuke andere producten voor volop knutselplezier. Spoiler alert: wij laten je zien wat je van deze adventskalender kunt verwachten. Wil je verrast worden? Scroll dan direct naar beneden om te zien waar je deze adventskalender kunt kopen.

Wat zit er in de BIC adventskalender met knutselspullen?

In totaal vind je in deze adventskalender 24 knutselspullen. Waarom 24? Heel simpel: enkele adventskalender bestaat uit 24 vakjes/luikjes. Je opent de eerste op 1 december en de laatste op 24 december (op 24 december is het kerstavond). Zo tel je op een creatieve manier af tot kerst! Deze BIC adventskalender bevat de volgende knutselspullen:

  • BIC Kids Magic viltstiften – super leuke viltstiften met magische kleureffecten (door bijgevoegde witte stift waarmee je magische effecten kunt creëren!
  • Kleurpotloden van BIC Kids Evolution Neon – zeer hoogwaardige en stevige kleurpotloden.
  • Special BIC Mini-Fun gum
  • Een BIC balpen met vier kleuren: blauw, zwart, rood en groen.
  • BIC Cristal pennen met twee felle kleuren
  • BIC Kids Plastidecor krijtstiften (vooral geschikt voor de aller-kleintjes). Deze zijn makkelijk te gebruiken en te slijpen.
  • Een lijmstift
  • Diverse kleurplaatjes


Bron: Amazon

Kortom, dé ideale adventskalender voor elke knutsel-liefhebber. Als je alle vakjes geopend heb is je hele knutselset compleet en kun je jezelf helemaal uitleven deze kerstvakantie!

Waar is deze knutsel adventskalender te koop?

Deze adventskalender is in Nederland lastig te verkrijgen. Je zult deze dan ook niet in de winkels tegenkomen. Wij kwamen deze knutsel adventskalender tegen bij Amazon. Klik op onderstaande knop voor de prijs, de exacte inhoud en bekijk welke korting er eventueel geldt.

Bekijk prijs en korting op Amazon

Reageer