Adventskalender gereedschap 2023 overzicht

adventskalender gereedschap 2022 overzicht

Een adventskalender gereedschap 2023 is een van de meest populaire adventskalenders onder mannen. Het zijn adventskalenders die bestaat uit diverse soorten gereedschap. Meestal gaat het om een complete set specifiek gereedschap verspreidt over de 24 vakjes van een adventskalender. Het gaat hier meestal om een set met schroevendraaiers of ratels. Ook wordt er vaak een handige bewaardoos meegeleverd. Het zijn sets van de beste kwaliteit die altijd van pas komen. Het zijn ook met name bekende merken die deze soort adventskalender uitbrengen.

Het aanbod aan adventskalenders met gereedschap is de laatste jaren enorm gegroeid. Op deze pagina laten we je een compleet overzicht zien van deze adventskalenders. Ze zijn allemaal niet in de winkel te koop maar gelukkig wel gewoon online te bestellen. Klik op de afbeelding of op de knop om meer te lezen over de inhoud van de kalender en om deze te bestellen. Overigens zijn er van veel merken diverse varianten te koop. Ieder jaar komt er namelijk een nieuwe versie op de markt die qua inhoud kan verschillen. Kijk vooral wat je nodig hebt qua gereedschap om de juiste keuze te maken.

Wera adventskalender

Wera-adventskalender-2022

Een van de meeste bekende adventskalenders met gereedschap is de adventskalender van Wera. In deze versie zitten twee sets: een schroevendraaier set met heel veel bitjes en een steeksleutel set. Daarnaast zit er ook nog een leuk extratje in: namelijk een stoere flessenopener.

Beide sets worden geleverd met een handige opbercase. Het gereedschap van Wera is van de allerbeste kwaliteit zodat je er jarenlang plezier van hebt.

Bekijk meer

GEDORE adventskalender

Gedore-adventskalender-gereedschap-2022

De GEDORE adventskalender bestaat uit een compleet koffertje aan gereedschap. Het is een complete set met schroevendraaier, ratel en heel veel bitjes. Het gereedschap is van de RED collectie dat staat garant staat voor de allerbeste kwaliteit.

Bekijk meer

Hazet Adventskalender

Hazet-aventskalender-2022

Een ander zeer bekend gereedschapsmerk is Hazet. Het merk is te herkennen aan de blauwe kleuren. Dit is het merk van de professionals. Er zijn verschillende varianten te koop met ieder een andere inhoud. Zo bestaat er een versie met een mini elektrische schroevendraaier inclusief diverse bits. Deze adventskalender is ontzettend populair en ieder jaar snel uitverkocht. Via onderstaande knop check je de huidige voorraad.

Bekijk meer

KWB gereedschap adventskalender

De KWB adventskalender is de duurste adventskalender met gereedschap. Al is ‘duur’ een relatief begrip in dit geval. De set bevat gereedschap met een waarde van over de € 200,-. De verkoopprijs is echter nog geen € 100,-. Dat scheelt dus al de helft. Het is de grootste en meest complete adventskalender van 2023. KWB is een zeer professioneel merk. Dit gereedschap gaat een levenlang mee en is bijna niet kapot te krijgen. De set bestaat uit een complete schroevendraaier set (met muurbevestiging), een professioneel stanley-mes, rolmaat, set beitels, professionele ratel en nog veel meer. Ook wordt er een zeer hoogwaardig opbergkoffer bij geleverd. Alle info vind je via onderstaande knop.

Bekijk meer

KS TOOLS gereedschap adventskalender 2022

Tot slot is er nog deze KS Tools adventskalender. Deze lijkt op de andere sets en bevat in totaal 33 onderdelen waaronder een ratel met vele bits en diverse dopsleutels. Ook deze wordt geleverd in een handige opbergcase.

Bekijk meer