Adventskalender eten? Bekijk deze luxe veganistische muesli adventskalender

Ben je op op zoek naar een adventskalender eten? Met deze premium muesli adventskalender van mymuesli haal je direct een van de mooiste en lekkerste adventskalenders van 2020 in huis! Bovendien zijn alle producten 100% vegan!

Opmerking vooraf: deze adventskalender is nieuw voor 2020 en verkoopt ontzettend goed. Volgens mymuesli is de kalender bijna uitverkocht. Wil je deze direct bestellen met € 10,- korting? Klik dan hier (opent in nieuw venster).

Eerder lieten we je al de mymuesli adventskalender zien met handige muesli-to-go verpakkingen. Deze adventskalender van mymuesli is een premium adventskalender die heel veel verschillende producten van het merk bevat! We vertellen je er in dit artikel graag meer over.

Laten we beginnen met de adventskalender zelf. Dit is alles behalve een kleine adventskalender. De kalender is ongeveer 36 x 36 x 36 cm groot! Het is echt een mega doos met daarin 24 vakjes. Je opent het eerste vakje (zoals bij elke adventskalender) op  1 december en het laatste op 24 december. Iedere dag vind je weer een nieuwe en smakelijke verrassing.

Welk eten zit er in deze adventskalender?

Veel adventskalender met eten bevatten vaak dezelfde soort producten. Bijvoorbeeld enkel chocolaatjes, muesli of snoep. Deze adventskalender bevat juist verschillende soorten producten van het merk mymuesli. Dit maakt het meteen een heel veelzijdige adventskalender. Mymuesli is een merk dat ontbijtproducten maakt van de allerbeste kwaliteit. De meeste producten zijn duurzaam en 100% biologisch. Zo koop je niet enkel een lekker product maar ook een heel verantwoord. Bovendien is dit de enige 100% vegan adventskalender die we in 2020 gevonden hebben!

Dit vind je allemaal terug in de mymuesli premium adventskalender 2020:

  • Diverse muesli-mixen, zowel in een groot verpakking als in handige 2go-verpakking. Het leukste is dat deze muesli-mixen ook speciaal voor deze adventskalender gemaakt zijn met heerlijk winterse smaken, waaronder de ‘Christmas Choc mix’.
  • Heerlijke biologische thee van ‘Tree of Tea’. Tree of Tea is het thee-merk van mymuesli. Het biedt de allerlekkerste thee van de hoogste kwaliteit – het gaat hier om losse thee die je zelf in een houder kunt doen. Dit  zorgt voor de allerleukste smaak.
  • Unieke chocs. Heerlijke noten of zoete vruchten omhuld met heerlijke kokosbloesem chocolade. Uniek doordat deze ook 100% vegan zijn.
  • Porridge (hovermout-pap) in verschillende smaken en in een handige 2go-verpakking. Voeg je favoriete plantaardige zuiveldrank toe, even in de magnetron en genieten!

Benieuwd naar de complete inhoud? Bekijk deze hier.

Tekst gaat verder onder afbeelding.

Bron: MyMuesli

Koop deze premium adventskalender nu met € 10,- korting

Deze adventskalender is enkel via onderstaande knop te koop bij mymuesli. Goed nieuws: als lezer van adventskalenderkopen.nl mogen we € 10,- extra korting geven op de prijs. Bovendien profiteer je bij mymuesli ook van gratis verzending.

Update: de voorraad van deze adventskalender loopt nu al op z’n einde. Bestel dus op tijd!

Meer informatie en €10,- korting ontvangen