Action adventskalender 2018 – Spa Exclusives!

Dit artikel gaat over de Action Spa Exclusives adventskalender 2018. Lees hier alle informatie over de 2022-versie van deze adventskalender.

Wellicht heb je het al ergens gelezen of gehoord, winkelketen Action heeft dit jaar ook een exclusieve beauty adventskalender te koop: de Spa Exclusives adventskalender. Een absolute bestseller – want deze Action adventskalender is bijna overal uitverkocht. Maar wij hebben deze online nog weten te vinden.

Wat zit er in de Action Spa Exclusives adventskalender?

Natuurlijk wil je eerst weten wat er in deze Spa Exclusives adventskalender zit.

De Spa Exlusives adventskalenders bevat 24 unieke Spa-producten zoals:

  • Body cream
  • Luxe badparels
  • Shampoo
  • Gezichtsmaskers
  • Gezichtscrème
  • Make-up artikelen zoals lipgloss en nagellak.

Daarnaast zitten er ook enkele handige beauty-producten in zoals teenspreiders, nagelvijl en puimsteen. Deze Action adventskalender is daarom zeer veelzijdig en bevat voor elke beauty-liefhebber leuke adventscadeau’s om de dagen voor kerst nog leuker te maken!

De adventskalender is bovendien prachtig verpakt in een chic- glimmend zwarte doos met gouden opdruk. Je kunt de adventskalender open klappen en zo neerzetten – daarnaast is het mogelijk om de opengeklapte ‘zijdeuren’ makkelijk te verwijderen zodat deze minder ruimte in beslag nemen.

Waar is deze ‘Action adventskalender’ te koop en wat kost deze?

De Spa Exclusives adventskalender is te koop bij Action. Echter zijn deze inmiddels bij de meeste Action winkels alweer uitverkocht. Ze lagen namelijk al begin september 2018 in de schappen. Niets is zo vervelend als naar een winkel (of meerdere winkels) gaan en er telkens achterkomen dat deze uitverkocht zijn. Gelukkig hebben we deze Spa Exclusive adventskalender ook online gevonden – via Bol.com! Ideaal!

Deze adventskalender is een stuk goedkoper dan andere beauty adventskalenders (zoals bijvoorbeeld deze Rituals adventskalender van € 89,- of de The Body Shop adventskalender van € 50,-) en heel leuk om eens kennis te maken met een adventskalender (of als origineel sinterklaas cadeau!).

Klik op onderstaande knop om deze Spa Exclusive (Action adventskalender) te bekijken (inclusief de prijs) en te bestellen via Bol.com.

Meer informatie en direct bestellen op Bol.com