Action Adventskalender 2020: de Spa Exclusives adventskalender – KORTING

Dit is de ‘action adventskalender’ van Spa Exclusives voor 2020. Bekijk hier alles over de 2021 versie. 

Een echte beauty-adventskalender met een zeer aantrekkelijke prijs! De Spa Exclusives adventskalender is ieder jaar een gigantisch succes en daardoor altijd razendsnel uitverkocht bij de Action. Gelukkig kun je de Spa Exclusives adventskalender ook online bestellen via Bol.com!

In 2020 heeft deze adventskalender ook een compleet nieuw design gekregen. Eerder leek deze erg op de Rituals 2D adventskalender in de vorm van kerstboom. Dit jaar heeft Spa Exclusives voor een heel ander design gekozen en is het thema ‘shop till you drop’. Op de uitklapbare adventskalender is dan ook een fashionable winkelcentrum afgebeeld.

Wat zit er in de Spa Exclusives adventskalender 2020?

Deze Spa Exclusives adventskalender bevat weer 24 heerlijke cosmetica-producten. Open vanaf 1 december iedere dag een nieuw luikje en ontdek op deze manier tot aan kerstavond (24 december) elke dag weer iets nieuws. Dit is een echte beauty-adventskalender met diverse producten zoals:

  • Diverse douche- en badproducten, waaronder heerlijke body scrub, shampoo en conditioner en zelfs een bath-bomb!
  • Heerlijke verzorgingsproducten, zoals body butter en dagcrème.
  • Handige beauty-accessoires zoals een nagelvijl, teenspreiders en een douche-kapje.

Kortom een zeer diverse adventskalender. Groot voordeel is ook dat de producten allemaal kleine travel-sizes hebben, zodat deze eenvoudig mee te nemen zijn. Veel mensen kopen een dergelijke adventskalender dan ook zodat ze weer een voorraad mini’s hebben om mee te nemen op reis!

Bron: Bol.com

Waar is deze ‘Action adventskalender’ te koop en wat kost deze?

De Spa Exclusives adventskalender was te koop bij winkelketen Action, maar is daar al lang uitverkocht. Maar goed nieuws! Je kunt exact dezelfde adventskalender ook gewoon makkelijk op Bol.com bestellen met:

  • Gratis verzending (binnen 1 dag)
  • Uitstekende klantenservice
  • Deze adventskalender is een van de goedkoopste beauty adventskalenders van 2020 (ter vergelijking: de luxe beauty adventskalenders kosten al snel tussen de € 75 – € 200,-!). Klik op onderstaande knop voor de actuele prijs van deze Spa Exclusives adventskalender.
  • Je krijgt extra korting als je meer dan één Spa Exclusives adventskalender besteld.
Bekijk inhoud en prijs op Bol.com