De 999 games adventskalender 2022

999-games-adventskalender-2022

Het is bevestigd: er komt weer een 999 games adventskalender. Deze adventskalender behoort al enkele jaren tot de meest populaire online adventskalenders. 999 games staat natuurlijk bekend om de zeer populaire bordspellen waaronder: Kolonisten van Catan en 30 seconds. Wellicht ken je het merk ook van de kleinere spellen zoals beverbende, keer op keer en regenwormen.

Helaas heeft 999 games geen adventskalender vol met spellen. Dat zou wel ontzettend tof zijn (999 games lezen jullie mee?). 

Wat is de 999 games adventskalender?

De 999 games adventskalender is een online adventskalender. Het is dus geen echte adventskalender die je kunt kopen (jammer hè?). Het is een special webpagina met daarop 24 vakjes. Vanaf 1 december 2022 kun je elke dag een nieuw vakje digitaal openen. Je hoeft hiervoor geen app of iets te downloaden. Je kunt de pagina gewoon openen met elke smartphone, tablet of op je computer.

Achter ieder vakje vind je een aanbieding. In totaal zijn er dus 24 aanbiedingen. Zeker voor de feestdagen is een goede aanbieding natuurlijk altijd handig. De adventskalender bestaat sinds 2018.

De vraag is zijn de aanbiedingen het wachten waard?

Allereerst is het goed om te weten dat de aanbiedingen pas gelden vanaf 1december en ook enkel gelden voor de 999 games website. Voor vele is dit aan de late kant. Bijvoorbeeld als je voor Sinterklaas inkopen gaat doen. Met de levertijd en de huidige drukte is het haast onmogelijk om jouw Sinterklaascadeaus goedkoper te kopen via de adventskalender. Je kunt dus beter bij de grotere webshops kijken voor aanbiedingen van 999 games spellen. Klik op de knoppen hieronder kun je nu alvast de actuele kortingen en aanbiedingen bekijken.

Daarnaast hebben we de aanbiedingen van afgelopen jaar bekeken. Eerlijk is eerlijk: de aanbiedingen kunnen zeer interessant zijn. In de meeste gevallen gaat het wel om één specifiek spel dat in de actie is. Meestal is er sprake van een bepaalde vaste korting (spel X voor X euro), een kortingspercentage (tot 30%) of je krijgt een extraatje als je een speciaal spel koopt (bijvoorbeeld een uitbreiding). Achter sommige vakjes zit geen aanbieding maar een wedstrijd verstopt waarmee je kans maakt op een gratis product. Alle info over de 999 games adventskalender vind je via onderstaande knop. Hier kun je ook alle 999 games spellen shoppen.  

Bekijk meer